16 hetes kismamák! Látszik már a pocitok? Akik első babát várják, azok érezték már most hogy mocorog?
Én mikor a fiamat vártam, 2 éve 16 hetesen semmi se látszott és 16 hét 4 naposan éreztem vmi kis mozgását.
Most második babát várom (mondják h hamarabb meglátszik) hát ugyanúgy semmi se látszik..és még nem érzem mozogni.
Szia. Nekem már szépen látszik a pocim, ruhában is feltünik hogy baba van. A mozgás is érzem bár még gyengén, de biztos Ő az. A dokit is kérdeztem pont a héten hogy érezhetem-e és azt mondta hogy lehetséges. Mert mindenki azt mondja hogy nem, majd a 18-20. hét körül mert az írják a könyvek... de nem vagyunk egyformák!!! Ja és első baba! Szerintem alkattól is függ hogy látszik-e a pocak.
De ami késik nem múlik. Te érzed már? És a pocid?
Szia!
AZ első terhességem éppenhogy látszott 16 hetesen, viszont határozottan éreztem a babám. Most pont fordítva történt. Hasam már volt, de mozgás még semmi. Most a 20. hétben már őt is érzem, és a pocakom, hát mit is mondjak NAGY. Pedig nem vagyok kövér, és még csak két kilót híztam, de a hasam már akkorra, mint az elsővel kb 7 hónaposan.
Innentől neked is látványosan elkezd majd nőni a pocakod!!!
További szép babavárást!:)
Nekem még most is alig látszik. Csak akkor, ha valami nagyon kismamás kis testhezsimuló felsőt veszek fel. Pedig vékony vagyok. És magas is. Azt mondják, másként oszlik el rajtam. És sajnos még mindig nem érzem, pedig UH-n mindig látom, hogy izeg-mozog. Én alig várom, hogy érezzem a mocorgását!
14.40-es! Az első babát fiú volt esetetleg? S most nem lányt vársz? Nem hiszek ebben a kis has, nagy has mizériában, de több ismerősömnél is bejött. De legalábbis az, hogy különböző hasméret, különböző nem.
MÁR A 15. HÉTTŐL ÉRZEM ŐT. HOL MOZOG, HOL BEKEMÉNYEDIK NAPSZAKTÓL FÜGGETLENÜL:-)
mÉG EGY DKG-OT SEM HÍZTAM, MÉGIS LÁTSZIK. A POCAKOMAT MÁR NEM BÍROM BEHÚZNI, KEREKEDIK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!