Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor és miért lettél veszélye...

Mikor és miért lettél veszélyeztetett terhes?

Figyelt kérdés

Ha kellett gyógyszer szedned emiatt, melyik volt és használ-e?

Érdekelne, hogy mi lett a terhesség és a baba sorsa is.

2009. máj. 6. 12:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Korábbi spontán vetélés és alacsony progiszint + munka jellege miatt veszélyeztetett voltam amint kiderült a terhesség. Szedtem duphastont, később lett terhességi diabetesem és magas vérnyomásom.

Köldökzsínórtekeredés miatt császárom volt sajnos, koplikációmentes, baba jól vol, jól van. Lassan 1 éves lesz.

2009. máj. 6. 13:01
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

4-5 hetes terhes voltam mikor kiderült,és a folyamatos görcsök miatt írtak ki.B6 vitamint kellett szednem,semmi más

28héten már 2fokban volt érett a lepény,akkor mondták,hogy pihenjek,hogy legalább a 36-ik hétig húzzam ki.

Most 39hetes vagyok,jövőhét péntekre vagyok kiírva,és a babámmal minden rendben

2009. máj. 6. 13:03
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
2.ik vagyok,ja és árufeltöltő voltam egy benzinkúton,sok emelés miatt is
2009. máj. 6. 13:04
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Lombik miatt vagyok veszélyeztetett, utrogestan volt az egyik, amit a 14.hétig szedtem. Baba is én is jól vagyunk, június elején szülünk :-)
2009. máj. 6. 13:05
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Január 8.-án lettem veszélyeztetett terhes.Tavaly nyáron volt Missed AB-m,és ez a terhesség sem indult komplikáció nélkül.3napig kórházban voltam,mert barnázgattam.Kaptam Duphastont amit 13 hetes koromig szednem kellett.Kórház óta semmilyen problémám nincs,a babám szépen fejlődik.Holnap kezdem a 25. hetet.

2009. máj. 6. 13:10
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

14 hetes pocakosan begyulladt a vakbelem, kivették komplikációmentesen, de azonnal átminősítettek és kiírtak táppénzre.

Nehezen gyógyultam, mert a baba miatt elég nagy vágást kellett csinálni (mégiscsak hasi műtét ugyebár) és minél több idő telt el, annál nagyobb és nehezebb volt a lányom és nyomta kegyetlenül a belső varratokat.

Izgultunk, hogy mi lesz szülésnél, de kibírta a heg, és normál hüvelyi úton született a lányom (makkegészséges) 2,5 óra alatt.

2009. máj. 6. 13:13
 7/13 anonim ***** válasza:
30 hetesen nyilni kezdett a méhszáj, ezért lettem veszélyeztetett. Feküdnöm kellett, de magne B6-on kívül mást nem kellett szednem. A doki szerint esélyes volt, hogy koraszülött lesz a pici, de végül majdnem a 40. hétig kihúztuk. A kiirt időpont előtt 3 nappal született meg a kisfiam egészségesen.
2009. máj. 6. 13:29
 8/13 anonim ***** válasza:
Szia! Engem 12,héten vett veszélyeztetésbe a védőnő. Amiatt hogy huszon pár éve született egy beteg testvérem elég komoly betegséggel!
2009. máj. 6. 13:47
 9/13 anonim ***** válasza:
5 hetesen megállapították a terhességet, másnap pedig mentünk az ügyeletre, mert "ömlött" belőlem a vér.Elkezdett leválni a méhlepény.Úgyhogy 5.héttől voltam otthon. Az orvos 1% esélyt adott, hogy megmaradjon,de az utrogestan segített.Aztán 12.héten a méhszájhoz túl közel volt a placenta, újabb pihenő.Majd 22.héttől már nyílt a méhszáj, pihenés egészen a 34-35.hétig.Majd 41.héten megszületett a legnagyobb csoda a világon:o).
2009. máj. 6. 13:50
 10/13 anonim ***** válasza:
Az előző babámmal a 20. héten lettem veszélyeztetett, mert egyujjnyira kinyílt a méhszáj, rendkívül megrövidült a méhnyak, szigorú fekvés volt a végéig. 40. héten, egészségesen megszületett a babánk. Most már kezdetektől veszélyeztetett vagyok, mert pár hónapja volt egy missed ab-om magzatelhalás miatt és a mostani terhességem 6. hetében elkezdtem barnázni.
2009. máj. 6. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!