Mikortól érdemes elkezdeni kimosni a ruhákat?
Hát azért ez csak egy mosás!:) Tényleg nem bántásból írom, de kicsit túlaggódod!
Oké,hogy lassabban száradnak a ruhák, de gondolom nem két szerkény ruhája van a picinek! Nyilván ilyenkor az emberben benne van a készülődési vágy és azért csinál mindent hamarabb!:)
Szóval nyugodtan mosd ki hamarabb, de azért ne ezen vitatkozzatok a férjeddel!:)
szia,
január 20.-ra vagyok kiírva, a kisfiam is 2 héttel előbb jött, úgyhogy nem szeretném az utolsó percre hagyni én sem.
Nekem is rengeteg van, viszont egyébként is naponta mosok, úgyhogy állandóan tolódik minden. vasalni 15 perceket tudok, mert leszakad a derekam és hatalmas a hasam+ ott a kisfiam is, mellette nehéz csinálni bármit is.
Most ott tartok, hogy amit elterveztem, hogy novemberben elkezdek, még nem csináltam semmit. November végére kész akarok lenni a rucikkal, mert decemberben a fagyasztót pakolom meg+Karácsony, és a dokim szerint dec. 30.-tól álljak készenlétben, mert a kicsi lányom, már most másfél kiló.
szerintem jobb letudni, mint kapkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!