Az normális, hogy a köldököm egyiknap jobban kiáll, mint másiknap? ez nem jelent bajt, ugye? 21hetes terhes vagyok.
Figyelt kérdés
már olyan szépen kiállt, most meg azt látom, mintha visszament volna .2008. márc. 18. 15:53
1/3 anonim válasza:
Biztos nincs semmi baj. Gondolom az is befolyásolja mekkora a pocid, hogy hogyan fekszik a babó, meg hogy esetleg fel vagy-e puffadva stb.
Az enyém még nem jött ki, de nem is várom, hogy kijöjjön.... :) :)
2/3 A kérdező kommentje:
köszi :D
előszőr nekem se tetszett amikor kijött, de nem is érezni, csak ha már egyszer kijött, miért ment vissza?
2008. márc. 18. 16:01
3/3 anonim válasza:
Ne agódj nincs gond! Ez azon is mulhat hogy mennyit eszel egy nap. Természetesen van amior többet van mikor kevesebbet. Akkor kevésbé áll ki a köldököd. Én ezt tapasztaltam.24. hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!