Megszakitásos védekezés. Tehát nem bennetek ment el a párotok de mégis teherbe estetek ugye bár az előváladéktól volt iylen? Tapasztalatok?
Így lett terhes vele édesanyám 17 évesen, de azóta (24 éve) ugyanúgy védekezik és nem lett újra terhes. Én 2 éve vagyok a párommal és mi is ezt a módszert választottuk és még én sem lettem terhes. Igaz, hogy ha nálunk besikerülne a baba, akkor örülnénk neki az első sokk után, de nem tervezzük még egy ideig.:)
Másik, hogy mikor a nőgyógyászomhoz először mentem, megkérdezte, hogy védekezünk-e és én azt mondtam, hogy ha a megszakításos módszer annak számít, akkor igen és azt mondta, hogy annak számít. Valahogy én is annak gondolom mivel sokszor hallottam már, hogy óvszer vagy gyógyszer, sőt spirál mellett lett terhes valaki, úgyhogy mindegyikben van rizikó. Amíg nem a hüvelyemben élvez el a párom, addig tettünk valamelyest ellene, hogy teherbe essek. Persze ez is rizikós, de úgy gondolom, hogy akik még nem szeretnének babát, annak az a legbiztosabb módszer, ha nem szexel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!