Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nem árthat a babának ezzel?

Ugye nem árthat a babának ezzel?

Figyelt kérdés
Most vagyok 10,4 hetes, tegnap voltam az orvosomnál, és hasi ultrahangot csinált. Én úgy tudtam, hogy a 12.hétig csak hüvelyben csinálják. 2 hét múlva pedig megint megyek.
2009. máj. 6. 10:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Dehogy ártott ne aggódj!!!Sztem a hüvelyi ártalmasabb lehet mint a hasi hiszen a hüvelyinél birizgálja a méhedet meg minden!
2009. máj. 6. 11:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Nincs mindenhol hüvelyi UH. És egyik sem árt.
2009. máj. 6. 11:02
 3/6 anonim ***** válasza:

szia!

A hüvelyit azért szokták a 12. hétig , mert sokkal jobb a felbontása és nagyon korai terhességet (3-4 hetes) is ki tud mutatni. A hasi uh általában már akkor jobb , ha nagyobb a baba , jobban is látszik. Ennek ellenére semmi bajt nem okoz , a vizsgáló doki tudja, hogy hogyan forgassa a műszert, illetve a kicsidet a magzatvíz maximálisan védi ("összenyomhatatlan")

37 hetes kismami

2009. máj. 6. 11:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Így már nyugodtabb vagyok sokkal!
2009. máj. 6. 11:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Legyél teljesen nyugodt, UH az UH, elvileg pedig nem árt a babának az ultrahang.

Nekem hüvelyi volt, az sokkal rosszabb, mert belülről piszkálta a visgálófejjel a babát, hogy mocorogjon egy kicsit. Hát nem volt kellemes... utána is szúrkált a hüvelyembe.

Tényleg csak a jobb felbontás miatt csinálnak hüvelyit, de intézménye válogatja!

2009. máj. 6. 12:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem csak a 12. heti volt hüvelyi, előtte 3szor voltam (6, 8, 10 héten)ultrahangon és mind hasi volt. Nem árt egyik sem.
2009. máj. 6. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!