28 hetes kismamák! Nektek is kész szenvedés már az alvás?
Én a 20. héttől szoptatós párnán alszom. Vannak jobb és rosszabb éjszakáim, de a párna alátámasztja a pocit, így valamelyest kényelmesebb az alvás.
Nem is utazom sehova párna nélkül.
32 hetes kismama ;-)
Szia! Én 27 hetes vagyok, de hasonló cipőben járok. Nagyon rosszul alszom mostanában. Én az oldalamon alszok, nem valami kényelmes így sem, de attól nem kell félni, hogy megnyomod a Babót. Úgyis jelez, ha valami nem jó neki! Én régen csak hason aludtam, az nagyon hiányzik. Már háton sem kényelmes, és úgy tudom, ilyenkor már nem is ajánlott. Nekem éjjel még a vérnyomásom is ingadozik, ma például alvás közben ájulásos tüneteim voltak, arra riadtam fel. Esetleg, ha szoktál nap közben aludni, azt próbáld csak éber pihenésre korlátozni, úgy talán mélyebben tudsz majd aludni éjszaka.
Kellemes babavárást!
Én is 28 hetes vagyok. ÉN sem alszom valami jól. Ráadásul minden hülyeséget összeálmodok. Pedig ez korábban nem így volt.
De kényeémi szempontból segített az, hogy oldalt fekszem, és teszek egy nagypárnát a térdeim közé.
Így jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!