Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 és fél hetes terhes vagyok,...

4 és fél hetes terhes vagyok, és nagyon félek, mert éjszaka nagyon görcsöltem, még most is egy kicsit, és már barnázok is! Ugye nem hagy itt a kicsim?

Figyelt kérdés

Reggel volt egy kis halvány vérzésem, az már nincs, csak néha a barna folyás. Utrot használok, doki azt mondta, a természet dönti el, hogy mi lesz.

Már 3 vetélésem volt, nem bírnám ki még egyszer...

Volt már valaki így, megmaradt a baba?

2009. máj. 6. 09:41
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
Voltál már orvosnál? Duphastont szoktak felírni! Nem akarlak elkeseríteni de meg van az esélye, hogy ez a baba elmegy! Feküdj sokat, és kövesd az orvos utasításait! Azért van még remény van aki napokig barnázik!
2009. máj. 6. 10:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menjél el dokihoz nehogy méhen kivüli terhesség legyen!De nyugi nekem is volt barna folyásom és a hasam is fájt(barna folyás még most is van néha)de eddig minden oké volt,bár itthon vagyok veszélyeztetett terhességgel!
2009. máj. 6. 10:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én voltam így, ha nem terveztük volna a babát nem is csináltam volna tesztet mert barnáztam a nemvárt mensim előtt. Aztán 2-3 nap után elmúlt a dokim megállapította a terhességet. Majd 8 hetesen újra kezdődött de ekkor már erősebb volt ekkor irány a dokihoz így írta ki nekem is az Utrogestant és szednem kellett a 12. hétig. De maga a barnázás a 8. héttől a 11. hétig tartott kisebb nagyobb erősséggel. De görcsölni soha sem görcsöltem szedtem az Elevitet, és a Magne B6-ot. Nekem is ezt mondta a dokim, meg azt is hogyha elmenne akkor sem én vagyok a hibás hanem nem lett volna egészséges a baba jobb lett volna neki így. De azért én is felhívnám a dokit...mikor voltál nála?
2009. máj. 6. 10:24
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Tegnap voltam dokinál, akkor mondta, hogy nagyon korai még a terhesség, reménykedjünk.

Hüvelyi UH volt, utána kezdődtek a görcsök halványan, aztán estére erősödött meg. Lehet az UH miatt?

2009. máj. 6. 10:28
 5/9 A kérdező kommentje:
Ja, és az uterusban, azaz méhen belül látta a petezsák kezdeményt vagy mit :)
2009. máj. 6. 10:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha volt már vetélésed, akkor tudod, hogy sem a görcs, sem a barnázás nem jót jelent. Ennek ellenére sok olyat is lehet hallani, hogy valaki végig barnázza, vagy többször is vérzik a terhesség alatt és mégis minden rendben. Az is előfordulhat, hogy az UH. kicsit felsértett. Remélem ez utóbbiról van szó. Nagyon szorítork Neked , írd majd meg mi volt!
2009. máj. 6. 10:55
 7/9 A kérdező kommentje:
Még mindig barna, de már vannak benne kis darabok... :(
2009. máj. 6. 11:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy voltam,5 hetes voltam,mikor emiatt mentem orvoshoz.Utrogestant,meg sok pihenést írt fel az orvos.Most vagyok 9+4 hetes,a barnázás elmúlt,viszont a hasam még mindig fáj,mintha meg akarna jönni.
2009. máj. 6. 11:45
 9/9 A kérdező kommentje:

Sajnos már vérzek is...

:(

2009. máj. 6. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!