Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34-hetes kismama vagyok!...

34-hetes kismama vagyok! Mennyi idövel elöbb szoktak születni a kislányok? Aggodom nagyon, nehogy elöbb megszülessen. Lenne valami tünet?

Figyelt kérdés
2009. máj. 6. 09:27
 1/5 anonim ***** válasza:

szia!

Én kisfiút várok , és nekem azt mondták, hogy a kisfiúk nem "bírják" bent hosszabban. Aztán ezt is megerősítették, de meg is cáfolták :)

Szerintem az, hogy mikor jön a babó , nem annyira "nemi" függvény.Sokkal inkább függ a méhlepény, méhszáj állapotától...stb.

Jó babavárást! :)

37 hetes kismami

2009. máj. 6. 09:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Én 1 héttel túlhordtam a lányom. De még a szülés napján sem volt semmi tünetem. Állítólag feldagad az arc szülés előtt, hasmenést is hallottam.
2009. máj. 6. 09:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem jönnek előbb!! nekem 41 hétre született a lányzóm és úgy kellett már megindítani:-) Bár az is benne van a pakliba hogy el lett számolva:-) Ha megérett a külvilágra előbújik ha akarod ha nem:-) A 38. hétnél meg alig várod majd hogy megszülessen!!!!

Sok boldogságot a Babához!!

2009. máj. 6. 09:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Fiam is és lányom is a kiírt napon érkeztek!Beszéld meg a babáddal,hogy akkor jöjjön amikor itt az idő és ne előbb!
2009. máj. 6. 09:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! Abszolút nem a nemtől függ, hogy korábban vagy hamarabb születik meg a pici. Persze vannak népi babonák, de nálam pl. nem jött be és a környezetemben mostanság szült kismamáknál sem.

Ha úgy érzi itt az idő, majd akkor fog előbújni, akár fiú, akár lány. Az utlosó 2 hétben egyébként is már alig fogod várni, hogy megszülessen. És ha a 37. hetet betöltötted, már nem is lesz koraszülött, simán megszülethet, mindene ki van fejlődve.

Én az első babámat túlhordtam és most úgy vagyok vele, hogy inkább jöjjön 1-2 héttel korábban, minthogy túlhordjam megint, mert annál a várakozásnál nincs rosszabb.

18 hetes kismama

2009. máj. 6. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!