Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most voltam védőnőnél. Mi az...

Most voltam védőnőnél. Mi az a nitrit+? Negatív lett a vizeleti eredményem, tulajdonképpen csak épphogy rózsaszínesedett a pipetta nitritet jelezve egy kereszteset. Ezt mondta a védőnő.

Figyelt kérdés

Ő elmondta h valami baktérium. Tegnap ment a hasam, de már nem. Nem vagyok felfázva, nem érzek semmi kellemetlent azon kívül h irtó éhes vagyok, de most diétázom, kímélem a gyomromat.

Pénteken kell újabb vizeletet vinnem, azt mondta erről az egy keresztes nitritről ne szóljunk még a dokinak, annyira jelentéktelen. De péntekre kiderül kell e valami rá. De mi? Antibiotikum? vagy mi a frász ez?

Tudtok segíteni?

2009. máj. 5. 15:15
 1/3 A kérdező kommentje:
azt még hozzá kell tennem, h utána valami kémcsőbe öntött egy kis vizeletet, öntött rá valamit. És akkor meg nem változott semmit. Azt mondta h ez fura...valószínűleg annyira minimális a nitrit, h nem kell rá szednem semmit. De féltem a picit. 23hetes vagyok
2009. máj. 5. 15:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát...sajnálom h senki nem reagál...akkor hagyjuk is . Hisz itt senki sem orvos. Szép napot mindenkinek.
2009. máj. 5. 16:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia!Iszol kút vizet??Mert abban van nitrit,amiből ha sok van a szervezetben,a vérből megköti az oxigént.De jelen van csomó élelmiszerben (szalámikban) is tartósítószer formájában.Okozhat a vizeletben felhalmozódva gyulladásokat is,de ha nem nagy mennyiség,akkor nem kell kezelni.Más esetben antibiotikumot kell kapj,és kitalálni,mi okozhatta.A mérések (főleg az azonnali,nem labori)eltérhetnek egymástól.Lehet,hogy egyik percben jelen van,másikban már nincs.Addig is ne aggódj,míg nem mondanak többet,de azért én megemlíteném a dokinak.Inkább fölöslegesen vérvétel,mint ne kapjon a baba rendesen oxigént.
2009. máj. 5. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!