Mi a véleményetek a szolnoki Hetényi Géza Kórházról? Főleg azok véleménye érdekel, akinek nem volt fogadott orvosa.
Nekem szerencsém volt, mert Balogh Artúr volt ügyeletben épp (aki egyébként ha jól tudom nem vállal szüléseket a háta miatt). De velem nagyon rendes, türelmes aranyos volt, mindennap bejött megnézni mi van velünk, a gátamat is nagyon szépen megvarrta, később is kontrollra magához hívott be és mindezt tök ingyen!!
Pedig mindig próbálkoztam adni de nem fogadta el.
Az osztályról nem mondanék ilyen jókat sajna, a bababarát szemlélet a mi esetünkben csak annyit jelentett, hogy egyfolytában csak szoptassunk, ami oké jó is, csak azt hogy hogyan meg hogyan ne sebesedjen ki a mellünk, azt nem mutatták meg, csak leszidtak minket ha nem hizott a baba.
Én alig vártam h hazamehessek (és ráadásul 5 napot kellett bent legyünk pedig nem volt baja a fiamnak).
De én remélem csak pont kifogtam a nem annyira jó gárdát és mindenki másnak csupa jó élménye van onnan:)
Az első vagyok..na akkor sajna előfordulhat máskor-máshol is:)
Én azt hittem amúgy hogy a fáradtság meg a hormonok mondatják velem ezt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!