Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek a szolnoki...

Mi a véleményetek a szolnoki Hetényi Géza Kórházról? Főleg azok véleménye érdekel, akinek nem volt fogadott orvosa.

Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 12:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szerencsém volt, mert Balogh Artúr volt ügyeletben épp (aki egyébként ha jól tudom nem vállal szüléseket a háta miatt). De velem nagyon rendes, türelmes aranyos volt, mindennap bejött megnézni mi van velünk, a gátamat is nagyon szépen megvarrta, később is kontrollra magához hívott be és mindezt tök ingyen!!

Pedig mindig próbálkoztam adni de nem fogadta el.

Az osztályról nem mondanék ilyen jókat sajna, a bababarát szemlélet a mi esetünkben csak annyit jelentett, hogy egyfolytában csak szoptassunk, ami oké jó is, csak azt hogy hogyan meg hogyan ne sebesedjen ki a mellünk, azt nem mutatták meg, csak leszidtak minket ha nem hizott a baba.

Én alig vártam h hazamehessek (és ráadásul 5 napot kellett bent legyünk pedig nem volt baja a fiamnak).

De én remélem csak pont kifogtam a nem annyira jó gárdát és mindenki másnak csupa jó élménye van onnan:)

2009. máj. 5. 12:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Bocsi, hogy beleszólok, mert még nem szültem, de más osztályon voltam már a betegük. Az előző hozzászóláson azért nem lepődök meg, hogy a doki rendes volt, mert nekem is ez volt a helyzet. Az orvosok nagyon rendesek voltak, a nővéreket meg inkább hagyjuk....tőlük aztán ki is nyúlhatsz. Sajnos. És mégegyszer bocsi, hogy beleugattam :)
2009. máj. 5. 12:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Az első vagyok..na akkor sajna előfordulhat máskor-máshol is:)

Én azt hittem amúgy hogy a fáradtság meg a hormonok mondatják velem ezt:)

2009. máj. 5. 13:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok. Szia! Igen, sajnos igy van. A Hetényiben voltam én is, és azt hittem az orvosok lesznek inkább mufurcabbak, de egyikkel sem volt semmi bajom. A nővérek viszont annál inkább...mintha Ők lettek volna az orvosok. Kedvesség??? Á! Szerintem az meg ismeretlen fogalom Számukra. Én megértem, hogy nehéz munkát végeznek, de én sem üdülni mentem oda. Meg mindenkinek a saját munkája a legnehezebb, és igyekszik nem éreztetni a másikkal :)
2009. máj. 5. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!