Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A Jahn Ferenc kórházról...

A Jahn Ferenc kórházról valakinek van jó véleménye, tapasztalata? Tervezitek, hogy ott szültök?

Figyelt kérdés
2008. nov. 11. 18:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Én ott fogok szülni márciusban, a kórházlátogatáskor semmi kivetnivalót nem találtam. Kedves volt a szülésznő is aki körbevezetett.
2008. nov. 12. 08:36
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem három gyermekem van és most várom a negyediket, mindet a Jahn Ferenc kórházban szültem a legnagyobb 13-om a legkisebb 2-éves. Nekem jó tapasztalataim vannak a kórházról bár az orvosom fogadott a szülésznőket mindig a véletlen hozta de mindegyik nagyon kedves volt pedig ebben a kórházban végig a szülésznő van veled ha nincs gond az orvos csak rád néz és persze gyógyszert ad ha kell. Nagyon sokat fejlődött a kórház ez alatt a 11-év alatt van apás szülőszoba de a "közösek" is el vannak választva egymástól van külön szekrényed és labda meg bordásfal, lehet zenét hallgatni és inni ott lehet természetesen az apa vagy bárki akit szertetnél. Megkérdezik kérsz e beöntést és borotválást (én éltem vele) szülés után rád teszik a babát de apa is megfoghatja, sajnos csak kis időre de 3-4-óra múlva visszakapod. Lehet külön szobát kérni az fizetős de a közösekbe is van minden pelenkázó (pelust kapsz is) törlőkendő, krém stb... Ha szeretnéd éjszakára is veled lehet a baba nem csak nappal erre bíztataják is az anyukákat. Látogatok nem jöhetnek be így lehet nyugodtan szopatani bármikor. A babát csak üvegfalon keresztül láthatja a rokonság, de ez csak négy nap végülis. Terveim szerint a negyedik babámat is ott szülöm majd, persze ez az intézmény sem tökéletes de nekem összeségében nagyon megfelelt:)! Remélem tudtam segíteni!

Üdv:Gabi

2008. nov. 12. 17:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Bocsi ezt elírtam "szopatani" természetesen szoptatnira gondoltam:)!

Gabi

2008. nov. 12. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!