Ajandekba kaptam egy kismama masszazst a ferjemtöl, volt mar valaki ilyenen?
Figyelt kérdés
Kivancsi lennek a tapasztalatokra, es hogy ki melyik terhessegi heten ment el... En msot a 28.-ban vagyok, es meg nem tudom mikor tudok idöt szakitani ra.... :)2009. máj. 5. 10:54
1/2 anonim válasza:
én a 32. héten egy wellness hétvégén voltam, melyben alapban benne volt egy kismama masszázs.
ne várj valami katargikus élményre. A masszázs felért egy erősebb "simogatással", az biztos én nem erre számítottam.
mint kiderült érdeklődésemre elmondta a masszőr hölgy hátmasszázst azért nem lehet alkalmazni, mivel bizonyos izmok összeföggésben vannak a méh izomzatával és az méh összehúzódást okozhat amitől megindulhat a szülés. Szóval ezen nemű "élvezetet" is mellőzni kell az embernek terhesen sok más egyéb mellett. :(
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszodat. En is elgondolkodtam rajta, hogy (azon kivül, hogy valoban kedves, aranyos gesztus volt a ferjemtöl, hogy erre gondolt) egyaltalan mit masziroznak? Meg hogy fekszem? Haton ugye nem lehet, hason megincsak nem... Marad oldalt, de akkor hogy lazulok el? Pedig nagyon jo lenne egy szuper hatmasszazs, mert fajdogal rendesen, meg a talpamat is jo lenne ha alaposan atnyomkodna egy ügyes, szaktudassal rendelkezö masszor, mert magamnak nem merem. Idöben meddig tartott? Fel ora volt azert?
2009. máj. 6. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!