Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek a magzati...

Mi a véleményetek a magzati szívhangfigyelőről?

Figyelt kérdés
20 hetes vagyok, mostanában kezdett csak el mocorogni a pici, de alig érezhető. Elöl tapad a lepény és fölösleg is van a hasamon, szóval az még tompít is. Kórházban is voltam 2 hete, szóval nagyon aggódom minden nap, hogy rendben van-e a baba és talán egy szívhangfigyelő megnyugtatna.
2009. máj. 5. 09:31
 1/7 anonim ***** válasza:
53%

Hát...nekem adtak egyet, de szerencsére elemet elfelejtettek bele tenni, úgyh itt pang ez a kis szerkezet a szekrényen. Engem földühítene ha keresgélnem kellene naphosszat a szívhangját. Megaztán azzal h hallom verni a szívét én még nem nyugodnék meg.

Mivel elég sokminden akadályoz abban h érezd a mocorgásait, és te úgy érzed jobb ha behallgatódzol hozzá, akkor mindenképp megéri. A Te megnyugtatásod végett. Viszont én akkor nyugszom meg, ha érzem kalimpálni, mikor hol...és ebből tudom h jól van, mozognak a pici lábai, kezei, stb. Én nem vennék. De ez az én véleményem.

22heteske

2009. máj. 5. 09:35
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 20 hetesen vettem egy Angelsounds szívhangfigyelőt.Csak dicsérni tudom.5 ezer forint volt,könnyű használni és nagy élmény a páromnak is.Mivel magasvérnyomásban szenvedek így veszélyeztetett terhes vagyok,sokat izgultam ha nem mozdult a picúr.Most ha bizonytalan vagyok csak behallgatok hozzá és meg is nyugszom.Szerintem praktikus egy percig sem bántam meg,hogy megvettem!

Boldog babavárást!25 hetes kismami

2009. máj. 5. 09:40
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem felesleges, mert ha nem találod meg a szívverését, akkor még idegesebb leszel (nekem sokszor a védőnő sem találta). Ráadásul ez egy olyan dolog, amivel nem tudsz mit kezdeni. Ha leáll a szíve, akkor nem lehet mit tenni. :-( De ha te ettől nyugodtabb vagy, akkor jó lehet.
2009. máj. 5. 09:47
 4/7 anonim ***** válasza:
az utolsónak tök igaza van!!
2009. máj. 5. 09:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Hello!

Nekem van,a védőnő is és a dokim is ajánlotta.Persze ha nem dobog a pici szíve nem lehet mit tenni ezzel én is tisztában vagyok,nem is ezért van!Engem mégis megnyugtat.Nekem vastag a hasfalam, de mégis mindig megtalálom a szívhangját a babómnak.Szerintem ha megnyugtat vegyél egyet!Én nagyon szeretem.

Mindenkinek kellemes pocakosságot!

2009. máj. 5. 10:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a páromnak vettem karácsonyra, és nagyon imádja. Így Ő is sokkal több élményhez jut, nagyon tetszik neki amikor a kisbabánk hallgatózás közben elkezd mocorogni. :) Azt mondja olyan, mintha medencében pancsolna. Szerintünk nagyon jó, és még nem volt olyan, hogy sokáig kellett volna keresgélnünk a szívhangot. Általában egy-két mozdulat és már meg is van. Nekem is elől tapad a lepény, így mi csak a 16. héttől tudtuk használni, de tényleg nagyon jó.

2009. máj. 5. 11:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem sima hagyományos mezei sztetoszkópom van. Én azt olvastam, hogy a 16. héttől lehet ilyen készülékkel hallani a szívhangot és ez be is jött, mert addig nem hallottam. Én mondjuk nem estem kétségbe, mert akkor már rég mocorgott. Már majdnem 2 hónapja mozog, meg hát erősödik is, úgyhogy mostanában nagyon aktívan rúgkapál, de ennek ellenére néha még én is előveszem a sztetoszkópot és meghallgatom a kis szivecskéjét. Nekem is elől tapad a lepény és ez semmiben nem gátol, emiatt ne aggódj! Egyébként meg én a manóm szívverését mindig ugyanott találom meg. Eddig cak 1* jártam úgy, hogy kb 2 centivel odébb hallottam.

Én mindenképp ajánlom neked főleg ha ennyire aggódós vagy.

2009. máj. 5. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!