1 kilóval vagyok több, mint a terhesség előtt, de az első trimeszterben lement 2. Tehát a második trimeszterben 3 kg-t híztam.
2011. okt. 27. 23:58
13/19 anonim válasza:
64 kg-ról indultam. A 19. hétig 4 kg plusz volt rajtam. Most 28. hétben járok és plusz 10 kg- nál tartok. A doki szerint sokat nyom a latba , hogy akkor tettem le a cigit amikor megtudtam, hogy terhes vagyok. Ja és elég sok a víz a bokámon és a combomon.
2011. okt. 28. 07:24
14/19 anonim válasza:
Sziasztok! Én (167cm, 45kg kezdtem) és 1,5kg híztam! ma pont 19hetes vagyok! Engem pont azért szekálnak az ismerőseim, hogy h-h csak ennyit híztam!? Persze, csak a rosszindulatú emberek :S Az orvos mondta, hogy ez teljesen jó, hiszen sokat eszek. (csak az anyagcserém maradt a régi) :) Én azt gondolom, hogy ameddig jól érzi valaki magát a bőrében és nem 10kg hízott az első 4-5 hónapban addig nincs baj! Nem a kg számolgatásával kéne foglalkoznunk, hanem azzal, hogy minél több hasznosat együnk és megadjuk a babának ami kell! És ne feledjük, senki sem egyformán várandós! mindenkinek jó babavárást!
2011. okt. 28. 08:29
15/19 anonim válasza:
Sziasztok!
Én ugyan a 6. héttől a 12-ig fogytam (59-ről 56-ra), a kis könyvemet 58 kg-al kezdtem és most 61 vagyok 19 hetesen.
Jó babavárást mindenkinek!
2011. okt. 28. 09:08
16/19 anonim válasza:
és 21hétig nem hítam semmit, utána viszont a 24.hétig 2kg-ot! Most itt tartok.
Érdekes ez, mert az első két terhességemnél inkább fokozatosan jöttek fel a kg-ok, 24hetesen velük már 5-6kg-nál tartottam, de a végére mindkettővel 11kg jött fel.
Nézőpont kérdése, hogy sok-e ez a hízás, a védőnők egyébként tényleg imádják szekálni ezzel az embert.
NÁlunk pl a védőnőnek olyan régi mázsája van, ami általában többet mutat 3kg-mal! Utálok ráállni- nem is figyelem soha- az itthoni mérlegemet veszem alapul. :)
2011. okt. 28. 09:33
17/19 anonim válasza:
Szia!
Én most vagyok 26+1 hkm. Az első trimeszterben 5 kg-ot fogytam, majd most a másodikban már +5 kg-nál járok. 62 kg-al kezdtem a terhességem. 3 hetente jön föl rám 2 kg. Most 67 kg vagyok, de tartok tőle, hogy gyors a hízásom.
2011. okt. 28. 12:27
18/19 anonim válasza:
Első babával (állandóan émelyegtem és ettem) 20 hétre megvolt a 10 kg ( a végére meg a 25), most a másodikkal 20 hétre 4 kg, igyekszem odafigyelni. Nem kell túlagyalni, minden védőnő piszkál, csak azt felejtik el, hogy a kívánósság mindennél erősebb tud lenni. Egyél, ami jól esik, mozogj többet és kész!
2011. okt. 28. 13:19
19/19 anonim válasza:
Szia!
Én 50 kg-al kezdtem,most 14 hetesen vagyok 55.Hozzá kell tenni,hogy én is akkor tettem le a cigit,amikor megtudtam,hogy várandós vagyok.De egyáltalán nem aggódok,és az én védőnőm nem szólt semmit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!