34hetes kismamák hogy vagytok?
Szia!
Én pont ma töltöttem be a 34. hetet. Dolgozni nem dolgozom (korábban volt már 2 vetélésem). A súlyom úgy 66-67 kiló körül van (56-ról kezdtem). A kórházi csomaghoz a hét végén vettem meg a még hiányzó dolgokat, de még nem csomagoltam össze. Viszont megnyugtat, hogy már minden megvan. Azt mondják (az első babánk lesz), hogy nem megy az olyan gyorsan, hogy ne lenne időm összepakolni, de azért én azt hiszem 1-2 héten belül csak becsomagolok. Mi kislányt várunk, Apuka legnagyobb örömére :-)))) Ti? Te hogy állsz? Én néha azon gondolkodom, hogy ha le fog szállni a pocakom (mert állítólag le fog az utolsó hónapban), akkor hova teszem majd a lábaimat :-)? Hol fogsz szülni? Én pesten a Péterfyben. Júni 15-re vagyok kiírva. Te?
Boldog babavárást! Könnyű szülést! Ancsa 34 hetes km
szia!
en juni 14-re vagyok kiirva.az en kisfiam is mindig kinyomogatja magät,sokszor olyan väratlanul csinälja,akkor felszisszentek...de azert nagyon elvezem az egeszet!neha persze a gyomoreges nem a legkellemesebb dolog,de szerencsere csak ritkän van.a derekam is csak akkor fäj,ha sokat megyek.inkäbb az alvässal van bajom,mert mär nem tudok ugy aludni,mint regen...örökös pisiles,meg mozog a babuci estenkent,meg minden egyes alkalommal,ha megfordulok,felebredek...de ez van.amugy a korhäzi cuccomat a hetvegen becsomagoltam,a gyerekszoba is keszen äll,mär csak pelenkät kell venni,meg nekem meg 1 szopis melltartot. :)a pici cuccait is mär elkeszitettem a 30.heten.es veled mi van?? erika
Sziasztok! Én sem dolgozom, sajnos engem kora terhesen kirúgtak, de próbálok optimista lenni és már csak a picire összpontosítani. Bár nem is nagyon tudok másra gondolni, csak rá, mert mostanában annyira erősek a rúgásai, forgolódásai, hogy szinte fáj. Mostanában kezdődik nálam, hogy nem tudom kipihenni magam, egyik oldalamon sem jó már aludni, többször felkelek én is éjjel és szaladok, nehogy bepisiljek. Aztán küzdök még néha a savval is, és elég hamar fáradok.
Én mindig is sovány voltam, 45 kg-val kezdtem a terhességet, most vagyok 55, én csak örülök, hogy híztam, mert soha nem voltam még 50 kg fölött. Bár szerintem szülés után sem leszek.
A héten szaladgálunk a párommal beszerezni még pár dolgot, ami kell. Tegnap vettünk cumikat, nem tudom lesz-e rá szükség, takarót meg még pár rucit.
Viszont a kórházi csomag még nem áll sehogy, lassan azt is összerakom.
Sziasztok! Igaz én még csak 33 hetes vagyok, de azt mondták a baba nagyobb egy-két héttel, ezért lehet elöbb szülünk. Én már érzem keményen, hogy közeleg a vég. Aludni alig tudok, nem kapok levegőt, sehogy sem jó. Fáj a derekam meg a hátam. Amugy még 3 hetet dolgozom. A szükséges holmik nagy részét már megvettük, csak egy -két apróság hiányzik. A babaszoba is nemsokára teljesen készen lesz és akkor végre össze tudok csomagolni, készülni . Remélem addig egyben maradunk. :)
kitartás mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!