12 hetes vagyok 6,3mm nyakiredő orr csontot nem látták lehet azért mert ficánkolt mindig. Budapestre küldtek genetikai tanácsadásra. Szerintetek agódjak?
Szia!
Az azért gondolom jó jel, ha már a nucha ennyit ment le. Nagyon drukkolok neked! Kedden meg szorítok hogy minden oké legyen! Majd írd már meg hogy milyen volt! Kitartás!!!
Zsu
sziasztok.
nem került sor a mintavételre,sajnos csütörtökön meg kell szakítani a terhességet.:(
Úristen!!! Annyira sajnálom! Pedig egész nap te jártál az eszemben!!!! Mi történt? Rossz lett az UH.?
Nem is tudok mást írni, csak hogy nagyon sajnálom!!!
Zsu
Nagyon sajnálom!
De jobb lesz minél hamarabb túl lenned rajta.
Kitartás!!!
En is nagyon sajnalom es szoritok erted, hogy minden rendben legyen es minel konnyebb legyen feldolgozni.
En csak figyelobe raktam a kerdesedet, eddig nem irtam, mert nem mertem.
Sajnos az egyik kedves baratnomeknel is ez volt a helyzet, nagyon sok lett a 12. heti uh-n a nyakiredo, nekik is 6 mm kornyeken volt es az orrcsont sem volt lathato. Kombinalt tesztet is csinaltak (ahhoz ugye egybol az uh utan vettek le a vert) es ott is rossz eredmenyeket kaptak.
Sajnos naluk is beteg volt a baba.
Nem akartam leirni ezt, amikor feltetted a kerdest, mert biztam benne, hogy nalatok megis csupan beneztek valamit uh-n.
Nekik megszakitas utan 2-3 honapot kellett varniuk, mivel nagyon a kovetkezo bababa kapaszkodtak lelkileg, igy az orvos javasolta nekik, hogy hasznaljanak lh-tesztet a peteeres kovetesere, igy a 4. honapban meg is fogant naluk a masodik baba, akivel minden rendben volt es azota is rendben van.
Lehet, hogy nem jo orvossag ez minden esetben, de lattam, hogy a baratnomnek hatalmas erot adott a felepulesben az, hogy a kovetkezo terhessegre koncentralt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!