12 hetes vagyok 6,3mm nyakiredő orr csontot nem látták lehet azért mert ficánkolt mindig. Budapestre küldtek genetikai tanácsadásra. Szerintetek agódjak?
Nekem 6.4mm mértek 12 hetesen. Elmentem genetikai tanácsadásra, ott a doki azt mondta, hogy az uh leletek alapján (ott is csináltak) a terhesség kedvezőtlen kimenetelének a kockázata 15-20 %. Ami nagyon sok!!! Mi nem csináltattunk további vizsgálatokat, mert minden orvos azt mondta, nincs esélyünk arra, hogy egészségesen szülessen meg. Így terhességmegszakítás lett a vége.
Kívánom, hogy nektek ne így legyen, de kicsi az esély!
Sziasztok!
A 4,2 nuchás vagyok. Tegnap voltam genetikán, ott most 3,9et mértek. Nagyon kedvesek voltak, Dr. Ferenczi nézett ultrahanggal, nagyon szimpatikus, kedves orvosként ismertem meg. 15-én kell mennem biopsziára. Nagyon drukkolok, hogy rendben legyél!!! Üdv.! Zsu
Zsu vagyok. Állítólag azért 15., mert vastag a hasfalam, és hozzá képest még elég kicsi a méhlepény. Meg kell várni, hogy nőjjön egy picit, hogy aztán biztos jó helyre szúrjanak, nehogy elkandikáljon a tű a hájban...
Szóval nagy az izgalom!
Kedves kérdező, mi újság???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!