Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fogászaton foghúzásnál kaphato...

Tittiritty kérdése:

Fogászaton foghúzásnál kaphatok lidocain injekciót?

Figyelt kérdés
Váratlanul jött a terhességem és már hetek óta halogatok egy foghúzást. Most be vagyok parázva, hogy kaphatok-e érzéstelenítőt:-(( Valaki volt már hasonló helyzetben? 9. hétben vagyok.
2009. máj. 4. 21:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nekem is húztak, én is kaptam érzéstelenítőt. Igaz nem lidokaint, bár az is adható, de van egy jobb, most nem jut eszembe a neve, de a doki tudni fogja, csak mondd meg hogy babát vársz. Menj bátran, ne halogasd.
2009. máj. 4. 21:15
 2/9 anonim ***** válasza:

Nyugodtan kaphatsz lidocaint, ez nem árt a babának.

Én is kaptam ilyet a terhességem elején kétszer is és semmi baja a babáknak.

Boldog babavárást!

33 hetes ikres kismama

2009. máj. 4. 21:25
 3/9 anonim ***** válasza:

szia!

Tényleg fontos tudnia a dokinak, hogy terhes vagy ; mert terhesség alatt is húzható fog , csak esetleg más érzéstelenítővel. Egyébként teljesen bizti, hogy ki kell húzni? Ezt csak azért kérdem, mert terhesség alatt nem nagyon javasolják. Nem a gyógyszer miatt, hanem mert nyílt seb lesz , állandóan fertőtlenítővel kell majd öblögetni , nagyon sokszor mosni utána , nehogy baci kerüljön a sebbe...

1 kismami

2009. máj. 4. 21:26
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én valami R-betűs cuccot kaptam, de komolyan jobb volt, mint a lidocain:) Nyugodtan menj el, nem lesz baja a picinek!

Boldog Babavárást!

35+3 hetes km

2009. máj. 4. 21:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én ma voltam. Lidocaint nem lehet, azt mondta a doki, de van valami más, amit lehet. Jó volt, nem éreztem semmit.
2009. máj. 4. 22:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Én azt olvastam valahol a neten (amikor én is fogászatra készültem)hogy az első 12 hétben nem ajánlatos lidocaint adni a kismamának. Később már lehet. Nekem tegnap tömték be az egyik fogamat és lidocaint kaptam, mondta a fogdoki (és a nődokim is) hogy ilyenkor már mehet!

Üdv: 27hetes kismama

2009. máj. 5. 07:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem terhesseg alatt sok fogam kezdett romlani,huztak is tomtek is es nemsokara megint huznak.26hetes vagyok,csak rontgenfelvetelt nem csinalnak terhesseg alatt.Nekem injekcio elott mindig lidokainnal fujta be az orvos hogy ne fajjon mert azt nem szereti a baba.
2009. máj. 5. 08:11
 8/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok Csajok!

Köszönöm a sok megnyugtató választ!:-) Aranyosak vagytok. Most már nem parázom ás bátran megyek a dokihoz. Na jó...a bátran az túlzás, de nem félek annyira :-)

Jahh...szerintem muszáj lesz kihúzni, mert elég ramaty állapotban van, nem hiszem, hogy meg lehetne menteni :-(

Boldog babavárást Nektek is!:-)

2009. máj. 5. 13:30
 9/9 anonim válasza:
100%
SZia én tudom mit fogsz kapni Ultracain érzéstelenitött az nem árt a babának.
2009. máj. 6. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!