Fogászaton foghúzásnál kaphatok lidocain injekciót?
Nyugodtan kaphatsz lidocaint, ez nem árt a babának.
Én is kaptam ilyet a terhességem elején kétszer is és semmi baja a babáknak.
Boldog babavárást!
33 hetes ikres kismama
szia!
Tényleg fontos tudnia a dokinak, hogy terhes vagy ; mert terhesség alatt is húzható fog , csak esetleg más érzéstelenítővel. Egyébként teljesen bizti, hogy ki kell húzni? Ezt csak azért kérdem, mert terhesség alatt nem nagyon javasolják. Nem a gyógyszer miatt, hanem mert nyílt seb lesz , állandóan fertőtlenítővel kell majd öblögetni , nagyon sokszor mosni utána , nehogy baci kerüljön a sebbe...
1 kismami
Szia!
Én valami R-betűs cuccot kaptam, de komolyan jobb volt, mint a lidocain:) Nyugodtan menj el, nem lesz baja a picinek!
Boldog Babavárást!
35+3 hetes km
Én azt olvastam valahol a neten (amikor én is fogászatra készültem)hogy az első 12 hétben nem ajánlatos lidocaint adni a kismamának. Később már lehet. Nekem tegnap tömték be az egyik fogamat és lidocaint kaptam, mondta a fogdoki (és a nődokim is) hogy ilyenkor már mehet!
Üdv: 27hetes kismama
Sziasztok Csajok!
Köszönöm a sok megnyugtató választ!:-) Aranyosak vagytok. Most már nem parázom ás bátran megyek a dokihoz. Na jó...a bátran az túlzás, de nem félek annyira :-)
Jahh...szerintem muszáj lesz kihúzni, mert elég ramaty állapotban van, nem hiszem, hogy meg lehetne menteni :-(
Boldog babavárást Nektek is!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!