Hallottatok olyanról, hogy valakinek csak a nemvárt után
akár 6-10 nappal lett csak pozitív a tesztje?
Figyelt kérdés
5 napja késik és még negatívak a tesztek. Lehet, hogy csak pár nap múlva lesz pozitív? Tünetek: ritkán szédülés, ritkán mindjárt megjön érzés, mellbimbó érzékenység-fájdalom, ingerültség-egyik pillanatban minden jó, a következőben meg tiszta ideg vagyok, nehezen viselek el bizonyos dolgokat amikkel addig nem volt bajom.
Tapasztalatokat várnék. Tudom, sokaknak már a nemvárt elött kimutatja, de gondolom ez nem törvényszerű.
13:38-as vagyok. Nem mentem dokihoz, mert máskor is előfordult egy-egy késés, sima hormonzavarra gondoltam (nemrég hagytam abba a szoptatást). Meg reménykedtem, hátha mégis gyerek lesz belőle valahogy.... :)
2011. okt. 27. 13:23
12/17 anonim válasza:
Nekem 2 hetes késéssel sem mutatta ki a teszt:)De van egy 1,5éves kisfiam.Sőt nekem mensi első napja utáni 6.napon volt pé-em.Ezt jól leírtam.Érted igaz?:)Csináltál tesztet?
2011. nov. 11. 13:41
13/17 anonim válasza:
Én vártam, hogy megjöjjön, gyógyszer mellett jött a pocaklakónk, de nekem csak 13 nap után lett pozitív..Teszteltem mensi napján, teszteltem 6 nap késés után, teszteltem 9 nap késés után és mind egyértelműen negatív volt, így vártam, hogy megjöjjön... Aztán nem jött, vettem egy újabb tesztet, 13 nap késés után egyértelmű pozi..:)
29hkm
2011. nov. 11. 13:56
14/17 anonim válasza:
Nekem 1 héttel azután mutatta ki, hogy meg kellett volna jönnie. Teszteltél már?
2011. nov. 11. 18:06
15/17 anonim válasza:
Nekem az utolsó menses első napjától a 35-ik napon lett pozitív a laboros tesztem.Tehát 7 nappal a nemvárt után.Korábban is teszteltem de nagyon halovány + lett az eredmény.
2011. nov. 11. 18:40
16/17 anonim válasza:
Szia! Remélem még feléleszthetem ezt a kérdést, ugyanis én is ezzel a gonddal szenvedek. Ahogy éreztem 29-31.-e között lehetett az ovulációm, tegnap kellett volna nem megjönnie,de a teszt negatív egyenlőre. Kíváncsi vagyok mi lesz, remélem babó.
2018. aug. 16. 10:58
17/17 A kérdező kommentje:
Nekünk attól az időtől még 7 hónapot kellett várnunk a babánkra, hormon problémáim voltak, ezért késett, 40-50 napos ciklusaim lettek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!