Feleségem 17 hetes és 2 napos iker terhes! Még nem nagyon van pocakja! Mikor kezd el nőni?
A 20-22. héttől indul meg nagyon a pocak növekedése, onnantól már szinte nincs megállás a szülésig. :)
Boldog babavárást!
33 hetes ikres kismama
szerintem változó, kinél mikor kezd el nőni a poci. Nekem hármasikreim vannak, és már a 9 héten látszódott, hogy nőtt. (alkattól is függ), de van akinek tényleg csak a 20 hét körül. A babák mozgását is mindenki máskor éli meg. Én a 18-20 hét körül (általában ekkor szokták, hamarabb nem nagyon, viszont van aki még később. ez attól is függ hol tapadt meg a méhlepény, milyen vastag a hasfal...)
Gratulálok! Boldog babavárást!
Első válaszoló vagyok: nekem a 8. héttől kezdett el nőni a hasam, de látványosan a 19-től (21 hetesen egy kismama azt hitte, hogy 36 hetes vagyok). :)
A babák mozgását a 16 hét végétől éreztem, de ez mindenkinél más időpontban jelentkezik, így nem kell izgulnotok, ha a feleséged még nem érzi őket. Rövidesen úgyis bejelentkeznek, hisz egyre nagyobbak és erősebbek lesznek. :)
Ha esetleg még lenne kérdésetek, nyugodtan írjatok privátba! Válaszolok, ha tudok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!