Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetes vagyok. Esténként,...

16 hetes vagyok. Esténként, ha háton fekszem, vagy fürdök sokszor úgy érzem, mintha "dobogna "a hasam és néha látszik is. Normális dolog ez?

Figyelt kérdés
2008. márc. 17. 13:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze, a baba mozog. A háton fekvés ellen valószínűleg tiltakozik is, azt nem szokták szeretni :)
2008. márc. 17. 13:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem a szívverésed érzed? A has falában az érhálózat kifejezettebb, de az egész szervezetünkben,megnövekszik a szív munkája, és hallhatjuk a saját szívdobogásunkat,hisz a pulzusszámunk is több lesz.A babát kívűlről,mint mozgását szerintem korai lenne látnod,érezni érezheted, de ha a ritmikus folyamatos dobolást érzed az a szíved lesz,ami természetes.
2008. márc. 17. 14:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy a szívverés, nekem terhesség előtt is volt, főleg gőzben, forró vízben fekve látszott.
2008. márc. 18. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!