16 hetes vagyok. Esténként, ha háton fekszem, vagy fürdök sokszor úgy érzem, mintha "dobogna "a hasam és néha látszik is. Normális dolog ez?
Figyelt kérdés
2008. márc. 17. 13:09
1/3 anonim válasza:
Persze, a baba mozog. A háton fekvés ellen valószínűleg tiltakozik is, azt nem szokták szeretni :)
2/3 anonim válasza:
Nem a szívverésed érzed? A has falában az érhálózat kifejezettebb, de az egész szervezetünkben,megnövekszik a szív munkája, és hallhatjuk a saját szívdobogásunkat,hisz a pulzusszámunk is több lesz.A babát kívűlről,mint mozgását szerintem korai lenne látnod,érezni érezheted, de ha a ritmikus folyamatos dobolást érzed az a szíved lesz,ami természetes.
3/3 anonim válasza:
Valószínű, hogy a szívverés, nekem terhesség előtt is volt, főleg gőzben, forró vízben fekve látszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!