Mire kell odafigyelnem, hogy ne hizzak a terhesség alatt, vagy legalább is nagyon minimálisat?
Annyit kell tenni,hogy egészségesen változatosan étkezni,nem a teljes jólakásig.
A többiek már előttem leírták ,hogy ez mit tartalmaz.Ezért nem ismételném.
Az Elevitről annyit,hogy én a terhesség elejétől szedem (minden nap 1-et) 13 kg-ot híztam és 39. hétnél tartok.
Sziasztok!
Szerintem is hülyeség,hogy az elevittől hízol.
Én mindkét gyerekemmel szedtem végig,ezzel a babával is azt szedem akit most várok,és nem híztam sokat.
Mégegy butaság,aki nem cukros,és nincs rá hajlandósága,az ehet korlátlan mennyiségben gyümölcsöt.Nem nyomja fel a cukrot.Azért végzik a terhelést,hogy azt kiszürjék,akinek terhességi cukorja van.Akinek nincs,annak sem édesítőre,sem másra nincs szüksége.Sőt,egyél sok gyümölcsöt zöldséget meg minden ilyesmit,amiben sok a vitamin és ásványianyag.A hízlaló ételekből fogyassz keveset.Egyél sok joghurt,sajt,tej...stb..félét,teljes kiőrlésű lisztből készült dolgokat.
Egyébként is,ha egészségesen táplálkozol,akkor kevesebb mesterséges vitaminra van szükség.
Boldog babavárást,üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!