Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen esetben adnak be...

Milyen esetben adnak be oxytocint? En kerhetem? Van mellekhatasa? Mit erzek mikor beadjak? Mint ha rendesen beindult volna a szules?

Figyelt kérdés
Ha van rola tapasztalatotok irjatok mar le!!!!35 hetes multam es Angliaban elek.Megkell irni a szulesi tervet es probalok hozza beszerezni minden infot!Koszi
2009. máj. 4. 12:55
 1/4 anonim ***** válasza:
57%

Szia!

3 gyerekemet oxitocinnal szültem,mert nem úgy mentek a dolgok,sokkal erőteljesebb fájások voltak és hamarabb meglett a baba.1-nél nem kaptam,hiába kértem,le is szakadtak a szalagjaim és végbélsérvem is lett!

Ha szülnék mégegyet akkor kikövetelném mindjárt az oxitocint!Infúzióban adják.Ha túlhordja valaki a babát,akkor ilyet szoktak adni szülésinditásra is!Könnyű szülést neked és jó egészséget!

2009. máj. 4. 13:16
 2/4 anonim ***** válasza:

nekem kérdezés nélkül automatikusan adták az oxitocint, hogy gyorsan lemenjen a szülés

a hatása, hogy begyorsulnak a fájások és a hátránya, hogy így már egyfolytában fáj, szinte nincs is szünet a két fájás közt

de nagy előnye, hogy tényleg gyorsan meglesz a baba, nem kell akár napokat vajúdni

ha még egyszer szülnék, akkor se bánnám, hogy oxitocint adnak

2009. máj. 4. 13:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is kérdezés nélkül kaptam. 5 perces fájásokkal indult a szülésem, aztán burkot repesztettek, aztán kaptam az oxitocint (infúzió). Nekem voltak szünetek a fájások között, nem volt vészes. Lecsepegett az infúzió fél óra alatt, másfél óra múlva meg is született a babám. Semmi mellékhatás nem volt. Ha még egyszer szülök, biztos, hogy kérni fogom.
2009. máj. 4. 13:20
 4/4 anonim válasza:
Nekem valamilyen okból megindúlt a szülés, elfolyt a magzatvizem 22 hetesen, de nem tágúltam és igy adtak oxitocynt, hogy hamarabb túl legyek rajta,tágúljak, könnyebb legyen. 2 fájás közt alig volt szünet, közben hőemelkedésem lett, leállitották majd fél óra múlva megint adták és rá 4 órára lett meg. Mindenkinél mást hoz ki, de az biztos hogy könnyit valamennyire. Következőleg is szeretném azzal, hiába volt közben egy kis baj. Minden jót neked!
2009. máj. 5. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!