Mennyire káros a terhesség alatti dohányzás (napi5-8 szál)? Milyen mellékhatásai lehetnek?
Azért maradjunk annyiban,hogy ne csak annak legyen már fogalma erről, aki orvoscsaládba született. Azért itt sem mindenki bugris, tudja sajnos a következményeket.
És ahogy írtam, két héttel (29. hétig) ezelőttig ez szálat sem szívtam el, sőt már a tervezése előtt letettem, pedig nem volt egyszerű. Azóta sem szívok minden nap. Tudom, hogy ennyitől is lehet baj, de reménykedem,hogy nem.
És nem, aki nem volt még benne, annak fingja nincs, milyen a szeretett férfit, a gyermeked apját, az erős embert, minden nap összeomolva sírni látni. És itt még véletlenül sem arra gondol az ember,hogy oké, anyós lehet,hogy meghal, de lesz egy gyerekem. Sajnos ez nem így működik!
Sziasztok!
Én azt olvastam egy orvosi lexikonba, hogy aki dohányzik akkor egyből nem szabad a cigit letenni, mert akkor a babának függőséget okoz! És napi 2-3 szálnál többet nem szívhat!
Sziasztok!
Nem ítélkezem, sokan megtették már előttem...
Csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy napi egy doboz cigit szívtam, eléggé függőnek tartom magam. Az évek során sokszor nekifutottam a leszokásnak. Bírtam 1-2 napig és kifogás volt mindig számtalan...
Aztán egyik reggel pozitívat teszteltem. Most már nincs kifogás, és nem is hiányzik. Az a boldogság, amit a baba miatt érzek segít legyőzni azt a káros szokásomat, amit eddig nem tudtam.
(Én csak leírtam, hogy nálam hogy volt. Aztán döntsön mindenki belátása szerint. Cigis voltam, de a terhes nők látványa cigivel mindig felbosszantott. )
Nem értem azokat akik fére értik azt amit olvasnak a terhesség allatti dohányzásról vagy leszokásról,szóval ő szerintük nagyobb hibát követtem el azzal hogy az első pozitiv teszt óta egy szál cigire sem gyujtottam rá mintha jol befüstöltem volna a kicsi lányomat odabent napi 1szer 2szer!!!!!!
Én még ilyen nagy hülységet nem halottam nekem egy percig sem hiányzott egyszer sem éreztem azóta késztetést arra hogy rágyujtság rosszul vagyok ahányszor megérzem hogy valaki cigizik,öklendezek ha elmegy vki mellettem ugy hogy megérzem a füstőt.
Ki a frenc találja ki ezeket a hülye teoriákat,valoszinű azok akik gyengég és ezzel biztatják magukat mert nem tudnak lemondani arrol a pocsék cigiröl mert nincs bennük annyi felelőségtudat még hogy ne ártsanak a saját gyereküknek.
Csak szánni tudom azokat akik ezt teszik!
Én letettem a cigit és hiszek benne hogy nem ártottam vele a babámnak!
36hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!