Túlsúlyos kismamák kell valamilyen étrendet tartanotok, hogy ne hízzatok tovább? Milyet?
Figyelt kérdés
2011. okt. 23. 12:46
11/11 anonim válasza:
Én is pajzsmirigy-alulműködő és inzulin rezisztens voltam teherbeesés előtt, és végig tartanom kellett a 160 gr ch diétát.
Meg is lett az eredménye, ugyanannyival mentem szülni, mint amennyivel teherbe estem (egészséges 3640 gr-os fiam született), és még utána lement 14 kg (mondjuk az azóta vissza is jött).
Én napi 5x étkeztem, így:
r: 30 g szénhidrát
t: 20 gr
e: 50 gr
u: 20 gr
v: 40 gr.
Heti 1 túró rudi volt bűnözésnek engedve, és ahogy előttem írták, a gyümölcsökkel nagyon kell vigyázni, csalókák, főleg a banán és a szőlő nagy gy.cukor tartalmú. Inkább kérj kórházi dietetikus segítséget, ha nem is fogadsz meg mindent, legalább iránymutatásnak jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!