Nem tudom mi történik velem.23 hetes kismama vagyok és egyszerűen nem ismerek magamra! Mit csináljak?
lécci segítsetek! mindent túlreagálok, engem senki sem szeret, a páromat kikészítem idegileg és lelkileg, így tönkre fog menni a kapcsolatunk! nem sexelünk, féltjük a babót, félek h mást fog keresni!!! szebbet és jobbat. nem akaroooom!!!!!
nem ismerek magamra, teljesen depis vagyok, most jöttem haza a kórházból, egyre nehezebb a hasam, azt szeretném h jobban szeressenek! :\'(((
szexelni lehet nyugodtan,ha csak a doki nem mondta,hogy tilos.
ami nekem mindig segít:
kirándulás,fodrász,úszás,találkozás a barátnőkkel, szép ruci, vásárlás a babócának, fincsi főzés a páromnak,amit megdicsér, mozi,közös vacsora egy étteremben. csinálj valamit,ami kikapcsol,menj el kismami tornára vagy jógára,élvezd,hogy még egyben vagytok! és pihenj,töltődj fel energiával :)
Szia!
Először is keress olyan tevékenységet,ami megnyugtat.Olvass a babavárással kapcsolatos könyveket és kapcsold ki az agyad!Meglátod sikerülni fog!Nyugodj meg,mindenki szeret és csak a legjobbat akarják neked!A szexnek is vannak különböző formái,ha úgy nem akarod,akkor találd ki,hogy neked hogy lenne jó-egy kis fantázia nem árt.Sétálj minél többet a friss levegőn!Ne várd a csodát,tegyél is ellene valamit,hogy neked is jobb legyen és ne legyél depis!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!