Kismamák! Ti légzésfigyelöt vettek a babátoknak? Nálunk velünk egy szobába lesz a baba akkor is vegyünk?
15:22-es vagyok. Nem akartalak "harapni", csak állandóan azt mondja mindenki, hogy szerencsém van és kezd tele lenni a hócipőm. Szerencsém van mert egyik gyerek sem volt hasfájós, szerencsém van mert sokáig gond nélkül tudtam szoptatni, nem kellett soha fejnem, szerencsém van mert nem kívánkozik közénk éjjel egyik gyerek sem, szerencsém van mert a 2 éves fiam megfogja a kezem mikor sétálunk le a játszótérre.
Közben pedig egyik sem szerencse, hanem kemény háttérmunka van benne és azt senki nem tudja, hogy én mit tettem azért, hogy mindez így legyen, és úgy tettem meg, hogy a gyermekeim kis lelkivilága boldog maradhasson.
Kedves 11:11-es.Előző vagyok.
Aranyos vagy, de tudod nincs tökéletes anya.
Mindkét gyermekem teljesen más természetű, nemű és máshogy kell kezelni őket, más módszerek vezetnek a célhoz, így elég nehéz tanácstalan anyukáknak tanácsot adni, mert mindenki saját maga ismeri a gyermekét. Ezért én mindig azt írom le, hogy nálunk mi vált be, a kérdező pedig eldönti számára ez célravezető lenne-e.
Tudod, a szerencse szóra pedig azért vagyok allergiás, mert pl hogy legyen elég tejem és ne legyenek hasfájósok a gyermekeim, egy éven át szigorú, speciális étrenden éltem, ami iszonyat sok lemondással járt. Mégis ha azt mondom nem voltak hasfájósok, az a válasz: szerencsés vagy.
Ha azt mondom nem volt cumijuk, cumisüvegük és ennek ellenére sosem szopták az ujjukat, azt mondják: szerencsés vagy. Ennek a háttere, hogy igény szerint szopiztak, ha kellett éjjel fél óránként is vagy nappal órákon át ha a szopási igényük úgy kívánta, ami ugye képzelheted, elég fárasztó volt számomra és akkor az a válasz: szerencséd volt?! Nem. Csak sokan ezt nem teszik meg, mert más elveik vannak, fárasztónak találják vagy ki tudja miért...
És még bőven sorolhatnám. Hát erről beszélek.
Persze az ember örömmel mondd le bármiről és viseli el a kellemetlenségeket ha a gyermekeiről van szó, hiszen Ők a mindenem és persze a drága férjem...és a pocaklakónk. :)
Ne haragudj kérdező, hogy így offoltam a kérdésed, remélem az előző válaszaimmal Neked is segítségedre voltam.
További szép babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!