Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fáj az első vizsgálat? Pozitív...

Fáj az első vizsgálat? Pozitív lett a tesztem ugy 4 hetes lehetek és félek! :S

Figyelt kérdés
2009. máj. 3. 13:18
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Ugyanolyan mint egy normál vizsgálat.
2009. máj. 3. 13:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok :) Egyáltalán nem fáj! Van saját orvosod, vagy sztk-ba mész?

Doki megvizsgál, megállapítja, hogy terhes vagy, csinál uh-ot, ír egy vérvételi beutalót, és vissza hív kontrollra :)

Nagyjából ennyi.

2009. máj. 3. 13:25
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm !Sokan mondták hogy nagyon fáj! De mostmár valamivel nyugodtabban indolok neki. :)
2009. máj. 3. 13:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Van orvosom,de nem tudom érdemes -e felfogadni ,egyik ismerősömnél sem volt bennt a fogadott orvos csak 5 percet ,ezért kidobták a sok pénzt. Mit gondoltok erről?
2009. máj. 3. 13:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Gratula! Orvos: a fogadott orvost úgy érted h orvos akihez járni szoktál a korházba (sztk-ba) vagy magánrendelés a körzetedben? ha a kórházba jártál a dokidhoz és megbízol benne akkor szerencsés hozzá menned, ha eddig is fizettél a dokidnak a magánrendelésen akkor pont a terhességed alatt ne fizetnél? De szerintem bármelyik orvos megállapítja a terhességet, ráérsz a 7. hétben elmenni, előtte úgyis csak idegesítenek h nincs még szívhang, meg csak petezsák látható:) pihenj sokat és vigyázz magadra!
2009. máj. 3. 13:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Gratulálok!:)

Az első vizsgálat nem fáj, csak annyira kellemetlen, mint egy rutin vizsgálat:)

Igazából az orvosnak szülésnél nem sok teendője van, a szülésznő vezeti a szülést, az orvos a szülésnél támogat, utána tisztít (kórháza válogatja), és varr, ha szükséges, ill. ő csinálja a gátmetszést, ha kell, viszont ha császározni kell, akkor azt az orvos csinálja természetesen. Igazából az orvosnak nagy szerepe a terhesgondozásban van, bár nem tudom nálatok hogy megy ez. Nálunk ugyanaz az orvos csinálja az nst-t, az UH-t a vizsgálatokat a kórházban, persze csak a saját kismamáinál.

Szerintem érdemes megfogadni orvost, ha nem akarsz ügyeletes orosnál szülni, na meg ugye ha nagy a kórház, sok akismama, azért ha megfogadod az orvost, több figyelmet kaphatsz.

Boldog Babavárást!

35+2 hetes kismami

2009. máj. 3. 13:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon Köszönöm a hasznos válaszokat!!! :)
2009. máj. 3. 14:37
 8/8 anonim válasza:
100%
Én is már 5 hetesen elmentem dokihoz,valóban nem látszik semmi csak egy petezsák,de megnyugtató volt számomra,hogy minden a helyén van.Egyáltalán nem fáj!A fogadott orvosról annyit,hogy én azért választottam,mert nem idegenkedem ha vizsgál,kedves,megnyugtató és bármennyi időt rám szán-persze magánrendelőről van szó-,amire az sztk-ban nem biztos,hogy túl sok idő van.A legfontosabb,hogy megnyugtatva és jól érezd magad!A többi folyamatosan kialakul.
2009. máj. 4. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!