Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Teherbe eshetek ha az aktus...

Teherbe eshetek ha az aktus után rögtön feltoltam 3db parmatex tablettát?

Figyelt kérdés
Sajnos meg szivatott a barátom és hát meg esett aminek nem szabadott volna, ezért rögtön utána feltettem két db Parmatex tablettát olyan mélyre ameddig csak lehet egy nőnek.. vártam fele fél órát elmentem irrigálni és irrigálás után újra felnyomtam egyet.. Mennyi az esély rá hogy még így is megessek?
2011. okt. 19. 13:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ezzel az erővel saját magát is "fejbe vághatná", nem?

(Meg sem kérdezem, hány éves, de sanszos hogy 20 alatt van... Ha meg tévedtem, akkor annál rosszabb.)

2011. okt. 19. 13:29
 12/16 anonim ***** válasza:

hogyne lehetnél terhes4 igen,az lehetsz, így nem véd, konkrétan semmit nem ér a pharmatex. a leggyorsabb spermiumok már rég a méhedben voltak, mire felnyomtad a kúpot. (olvasd el a pharmatex betegtájékoztatóját,hogy hogyan véd és gondold csak át, ha nekem nem hiszel)

pont középidőben vagy, úgyhogy jobb, ha elmész nődokihoz és felíratsz egy 72 órán belüli tablettát. a pasi meg egy irdatlan nagy bunkó

2011. okt. 19. 14:40
 13/16 anonim ***** válasza:

Még a Pharmatex használata mellett is nem egy terhességről olvashattunk már itt...szóval utána már annyit sem ér...

Szerintem ha bemész egy gyógyszertárba és elmondod hogy nagy szükséged lenne egy doboz esemény utáni tablettára,akkor nem fognak elzavarni.. Ha meg igen,akkor még utána is mehetsz a nődokihoz felíratni...

A lényeg az,hogy ha ennyire nem akarsz gyereket,akkor ezek után ne engedd meg,hogy így "védekezzetek"! Mármint a megszakításos módszerrel,mert közben is vannak kéjcseppei a férfinek,amitől simán teherbe eshetsz( [link] )

2011. okt. 19. 14:47
 14/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a vàlaszokat! Valòjàban ismerem a parmatex hatàsàt és tudatomban àllt, hogy igy màr nem segit, de volt egy aprò reménycsepp és bàtorkodtam feltenni a kérdést. Ma elmentem fel irattam és be is vettem az esemény utànit. Kivàncsi voltam màsok vélemènyére is... Szoktunk védekezni az aki a parmatexet hasznàlja szabàlyszerűen és ùgy esik teherbe az szerintem balfék, mert vagy kimossa magàt utàna vagy előtte szappannal tisztitgatja magàt ami semlegesiti a hatàst.. vagy nem vàrja meg az olvadàsi időt. Tegnap nekikezdtünk a dolognak és valami uton mòdon szò nélkűl elsült az ember és elötte szolt is, hogy ezt akarja de èn azr hittem az izgalom fokozàsa képp mondja mert egy nagyon òvatos felelősségteli embernek ismertem immàr két éve... Azt hittem viccel mert különben ha tudtam volna megelőzöm a bajt, de megtörtént. Nagyon csalòdott voltam és megilyedtem ezért pròbàltam menteni a menthetőt és dugdoztam tele magamat a tablettàval amit tudtam hogy para mert nem hasznàl és mikor kérdőre vontam az embert akkor neki àllt feljebb. Gusztustalan folognak tartom ezt megkapta a magàét most màr hízeleg mint egy macska... Ès azt mondja nemtudja mi ütött belé amit màr leszarok nem téma... ilyen többet nem lesz! A kisköcsög kommentelőnek üzenem 25 éves vagyok és ûgy gondolom ez sajnos a mai vilàgban bàrkivel megtörténhet!! Kivànom neked hogy keveredj életed soràn valami szarabb helyzetbe, kétségbe esetten kérj vàlaszt és minősitsenek le ennek ellenére... A többiekbek köszönöm hogy megerősitették a gondolatom és vàlaszt adtak!!! :-))))
2011. okt. 19. 22:11
 15/16 anonim ***** válasza:

A Pharmatex ha előírásszerűen használod akkor is csak 80%-os. Tehát minden 100nőből egy év alatt 20 teherbe esik.

a szappanos kimosás pedig tönkreteszi a hüvelyed kémhatását.Inkább szedj tablettát vagy használjatok óvszert

2011. okt. 20. 08:11
 16/16 A kérdező kommentje:
ò tökmimdegy igazàbòl az òvszerrel is pòrul jàrtunk màr, fogamzàsgàtlòt nem szedhetek mert dohânyzom és a kettő egyűtt nem fér össze nem akarok 40 évesen a közhatàs végett trombòzist kapni meg meghizni a hormonoktol stb.... jobban odafigyelek eztàn. Tudom ennyi erővel a cigi is kàros attol meg a tüdőràk fenyeget.... meg azt is tudom vannak màr csökkemtett hormontartalmu gàtlòk, majd egyszer lehet belemegyek... decemberig gondolkodom rajt mert akk megyek szűrésre.
2011. okt. 20. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!