Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már túlvagyok a kiírt napon....

Már túlvagyok a kiírt napon. Akinél hasonlóan alakult, hány nappal lépte túl?

Figyelt kérdés
40+ hány napra szültél? Indítani kellett végül vagy megindult magától?
2009. máj. 2. 20:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia! Én 40+3-ra szültem. Beindult magától (fájásokkal), de elhúzódó tágulási szak miatt végül rásegítettek oxytocinnal és burokrepesztéssel. Sajnos ez sem volt elég, így 22 óra vajúdás után császár lett.
2009. máj. 2. 20:57
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a másodikat 40+7-napra szültem megindult magától és megvolt 6-óra alatt igaz a burkot repesztették és kaptam pár szurit.A harmadikat 40+12-nappal hordtam túl így indította végül a dokim, infuziót kaptam és persze volt burokrepsztés is 5-és fél óra altt született meg a lányom és természetes úton :)!

39+2 kismama

2009. máj. 2. 21:23
 3/11 anonim ***** válasza:
Én 10 nappal "hordtam túl", aztán jöttek a fájások, burkot repesztettek, és egy nap vajúdás után császár lett belőle. Jó nagy babának születt 4350g és 59 cm:)
2009. máj. 2. 21:39
 4/11 anonim ***** válasza:
Én aznap feküdtem be,amikor ki voltam írva. Még aznap elment a nyákdugóm a kórházban és másnap délben babáztam. Szóval pont fél napot késett :-)
2009. máj. 2. 21:55
 5/11 anonim ***** válasza:

Én 40+5 napra szültem a fiamat. Befektettek aznap, de csak nem jött. Másnap indítani akarták oxitocinnal, de nem várta meg. Jöttek a fájások, de burkot repesztettek és onnan 1 óra volt. (Összesen 8 óra)

Te hol tartasz?

2009. máj. 2. 22:15
 6/11 anonim ***** válasza:
40+14 nap. Befektettek, két napig próbálkoztak indítani, végül 3. napon lettek 2 perces fájásaim, de nem tágultam, így császár lett.
2009. máj. 2. 22:27
 7/11 A kérdező kommentje:

40+2 nap. De semmi jele, hogy jönne.

Azért is kérdeztem meg, hogy tájékozódjak, kinél hogyan alakult. Kissé türelmetlen vagyok már, szeretnék a nehezén túllenni, és szeretném azt is, ha itt lenne velünk a kisbabánk.

Köszönöm az eddigi válaszokat.

2009. máj. 2. 22:56
 8/11 anonim ***** válasza:

40,2 naposan mentem NSTre és éjfélkor visszamentem szülni,vagyis csak másnap 6:42kor szültem meg :-)

kitartás és könnyű szülést

2009. máj. 3. 08:50
 9/11 anonim ***** válasza:

40+13 naposan szültem meg a kisfiamat.

Nem voltak fájásaim, oxitocinra nem reagáltam, a kicsi szívhangja pedig leesett. SOS császár lett a dologból. (De legalább nem szenvedtem előtte.)

2009. máj. 3. 11:21
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 40+1 napon befeküdtem a kórházba.

40+2 oxitocin terheléses NST, ami semmit nem segített, csak pár kósza fájásom lett

40+3 magzatvíznézés

40+4 hajnali 2kor vizsgáltak, 3 ujjnyira voltam nyitva.Csak fura feszítésfélét éreztem lent, ezért szóltam a szülésznőnek.Ezután a Dokim burkot repesztett, kicsit kézzel rásegített, majd 20 perc alatt megszültem. Még tolófájásom sem volt, nemhogy előtte rendes fájás:)

2009. máj. 3. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!