Kiderült hogy jön a kistestvér, mindenki párja örült?
Az én férjem 2 hetente jár haza és alig várja hogy a fiával lehessen.
De amikor itthon dolgozott sem tudta volna elképzelni sem hogy pihenjen és ne a gyerekével foglalkozzon.
Most jön a kistesó 7 hetes terhes vagyok.
Nagyon örült neki és annyira félt hogy nem csinálhatok semmit :-)
Úgyhogy szerintem a párod gondolkodásával van probléma.
Jaj, az első kommentelővel ne foglalkozzatok, a Babák témakörben is állandóan osztja az észt. Az a mániája, hogy a mai anyák nem tudnak nevelni, mert a gyereket kb. le kell sz*rni, éjjel ne etesd, mert fáradt leszel, napközben ne foglalkozz vele, mert fontosabb a saját dolgod stb.
Bocs, ez kijött. Mennyi idős vagy a másodikkal? Nálunk a férjem nem panaszkodott, de eleinte nem is érdekelte, vittem neki a pozitív tesztetm azt mondta, tök jó, aztán folytatta a netezést... :S Most már nagyon várja, beszél hozzá, puszilgatja a hasamat. Azt mondja, idő kellett neki. Talán Nálatok is csak ennyi a helyzet.
Szia, 16 hónapos a lányunk. Terveztünk második babát csak kb 2 év múlva, hogy 3-4 év legyen a gyerekek között. Védekezés mellett megfogant az újabb baba. A Párom először megijedt, nem akarta, de ahogy telnek a hetek, egyre jobban megbarátkozik a gondolattal. Most vagyok a 8.hétben és bár még nem mondta ki nekem, de szerintem már várja. A kislányunknak is mondta hogy lesz kistestvére.
Szerintem csak időt kell hagyni a férfiaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!