Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak sem nézik, hogy mi van...

Másnak sem nézik, hogy mi van a méhszájjal?

Figyelt kérdés
Nincs fogadott orvosom, de 35.héttöl minden héten találkozom az orvossal, kiértékeli az nst-t, de a méhszájat azt sosem nézi meg, nincs-e kinyíilva! Másnak sem nézik? Ennyire nem fopglakoznak azokkal, akik nem fizetnek orvosnak?
2009. máj. 2. 17:10
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
bocsi a helyesírási hibákért:)
2009. máj. 2. 17:11
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem se nézték sose egyszer se. Nem volt fogadott orvosom.
2009. máj. 2. 17:13
 3/12 anonim ***** válasza:
35 hét után nekem se nézték csak amikor be kellett feküdnöm.
2009. máj. 2. 17:14
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. máj. 2. 17:27
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem se volt fogadott orvosom, de 30. héttől két hetente megnézte. Úgy látszik, hogy ez is orvos függő.
2009. máj. 2. 17:29
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem sem nézte a doki a méhszájat már a vége felé,pedig volt fogadott orvosom.Úgy vannak vele-gondolom én-,hogy több kárt okozhatnak vele,mint hasznot.Most már nincs nagy gond,ha beindul a szülés,ha esetleg nyitott,már akkor sem csinál semmit,még pihenésre sem int.
2009. máj. 2. 17:30
 7/12 A kérdező kommentje:
Csak azért érdekelne, mert ha nyitva van akkor nincs sex, és ülöfürdő?
2009. máj. 2. 17:46
 8/12 anonim ***** válasza:

30 hetes vagyok, és még egyszer sem nézte!

Azt viszont mindig megkérdezi, hogy van-e akármilyen panaszom, és mindent egybevetve nagyon meg vagyok elégedve vele.

2009. máj. 2. 19:26
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem 20 hetesen kezdett nyílni, akkor még egy ideig nézegette, később már nem.
2009. máj. 2. 19:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem van orvosom,de eddig csak egyszer nezte,23 hetesen amikor panaszkodtam neki hogy kemenyszik a hasam.Viszont UH.-on allandoan nezi a babat,lehet ott is latszik a mehszaj allapota.
2009. máj. 2. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!