38 hetes vagyok, fáj a szeméremcsontom. Mitől lehet? Olyan mintha beütöttem volna (de nem). Jóslófájásaim már vannak.
Szia, nekem 30. héttől fáj a szeméremcsontom, ma reggel is alig bírtam kikelni az ágyból, ez a terhesség velejárója, a csontok nyúlnak, legalábbis egy szülésznő nekem ezt mondta!
Könnyű szülést kívánok! Üdv: 35 hetes kismama
szia! mert tágul a méhed és a feszülnek a csontok.
A gerinc is szokott fájni, mert a terhet nehéz megtartani és a terheseknek megváltozik a testtartásuk. Erpsebb izomzat jobban megtartja a csontozatot és azok egyhítenék a fájdalmat. Terheseknél természetes ez.
szia! mert tágul a méhed és feszülnek a csontok.
A gerinc is szokott fájni, mert a terhet nehéz megtartani és a terheseknek megváltozik a testtartásuk. Erpsebb izomzat jobban megtartja a csontozatot és azok egyhítenék a fájdalmat. Terheseknél természetes ez.
szia! mert tágul a méhed és feszülnek a csontok.
A gerinc is szokott fájni, mert a terhet nehéz megtartani és a terheseknek megváltozik a testtartásuk. Erősebb izomzat jobban megtartja a csontozatot és azok egyhítenék a fájdalmat. Terheseknél természetes ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!