Milyen ételeket kell kerülnöm a terhesség alatt? (Most lettem terhes, első baba, és kicsit tapasztalatlan vagyok).
Szia!
Tenger gyümölcsei, camambert sajtok (a penészgomba miatt). Biztos van még, de most ezek jutnak eszembe. A puffasztó ételeket is szokták mondani, de én ettem azokat. Most viszont nélkülöznöm kell, de hát valamit valamiért. :-)
Jó babavárást!
1 hónapos kislány anyukája
6honapos a kis fiam,es en vegig a terhessegem alatt azt ettem,amit megkivantam!!Meg Chili szoszt is ,ugyan ugy mint terhessegem elott!!
Szerintem semmi sem art a kicsinek,amiben nincs tul sok koffein,vagy ehez hasonlo dolog!
Meg mindig szoptatom a kis fiam,es most is eppen ugyan ugy taplalokozom,ahogyan ezelott,es soha semmi baj sem volt!!
En ugy tudom,hogy amiket most terhesen eszel(bab,kel stb.)
azokat nyugodtan eheted a szules utan is!
En Hollandiaban elek,es itt is szultem,es miutan a kicsikem megszuletett,azonnal kaptam egy jo kis levest,amitol rengeteg tejem lett!
Ebben a levesben volt,sparga,zoldborso,bab,zoldbab,es csicseri borso is!
Nalunk sosem volt gond,kivanom ezt Nektek is!!
Nagyon jo baba varast kivanok,es sok boldogsagot az egesz csaladodnak:)
Szia,
Ha minden tanulmányban könyvben szájhagyomány útján terjedő dolgot kihagynánk az étkezéseinkből, akkor a végén a kpt ehetnénk, amiből a kaját vennénk magunknak.
Kerüld ami nyers tojásos, nyers húst( nem valószínű, hogy nyersen rágcsálnád a rántott húsnak valót, de a vágódeszka elmosása az most még alaposabb legyen, tatárbifit:( a félig sütött/főtt húsokat) ami piszkos, alaposan mosd meg a gyümit, a salátának valót, ha lehet inkább vedd meg a fejes salit+az alapanyagokat és te vagdosd össze, mint mondjuk a zacsiba zárt "kész" saláták, mert lehet nem elég tiszták(föld, bacik, permet anyagok), aminek csak egy nap a szavatossága, azt se edd meg, biztos ami biztos, sajnos a penészes sajtok is kiesnek.
Ha ezekre figyelsz, akkor ezen felül mindent ehetsz, amit eddig is, és kívánod is.
Szia!
Jó étvágyat mindenhez,amit megkivánsz,csak ne vidd túlzásba,mert akkor kihányhatod!
Sok boldogságot,jó egészséget!:)))
Köszi!
Sok minden hülyeséget megkívántam:
pl uborkalé meg tejfölös sajtos chips(pedig utálom):::
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!