Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen ételeket kell kerülnöm...

Milyen ételeket kell kerülnöm a terhesség alatt? (Most lettem terhes, első baba, és kicsit tapasztalatlan vagyok).

Figyelt kérdés
2009. máj. 2. 13:10
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Tenger gyümölcsei, camambert sajtok (a penészgomba miatt). Biztos van még, de most ezek jutnak eszembe. A puffasztó ételeket is szokták mondani, de én ettem azokat. Most viszont nélkülöznöm kell, de hát valamit valamiért. :-)

Jó babavárást!

1 hónapos kislány anyukája

2009. máj. 2. 13:18
 2/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2009. máj. 2. 13:21
 3/23 anonim ***** válasza:
Tatár bifsztek,nyers tojásból készült sütik (fagyit lehet,abban nincs tojás,csak tojáspor,ami hőkezelve készült).
2009. máj. 2. 13:35
 4/23 A kérdező kommentje:
Köszi
2009. máj. 2. 13:37
 5/23 anonim ***** válasza:
90%

6honapos a kis fiam,es en vegig a terhessegem alatt azt ettem,amit megkivantam!!Meg Chili szoszt is ,ugyan ugy mint terhessegem elott!!

Szerintem semmi sem art a kicsinek,amiben nincs tul sok koffein,vagy ehez hasonlo dolog!

Meg mindig szoptatom a kis fiam,es most is eppen ugyan ugy taplalokozom,ahogyan ezelott,es soha semmi baj sem volt!!

En ugy tudom,hogy amiket most terhesen eszel(bab,kel stb.)

azokat nyugodtan eheted a szules utan is!

En Hollandiaban elek,es itt is szultem,es miutan a kicsikem megszuletett,azonnal kaptam egy jo kis levest,amitol rengeteg tejem lett!

Ebben a levesben volt,sparga,zoldborso,bab,zoldbab,es csicseri borso is!

Nalunk sosem volt gond,kivanom ezt Nektek is!!

Nagyon jo baba varast kivanok,es sok boldogsagot az egesz csaladodnak:)

2009. máj. 2. 13:58
 6/23 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. Nektek pedig jó babázást!
2009. máj. 2. 14:07
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Ha minden tanulmányban könyvben szájhagyomány útján terjedő dolgot kihagynánk az étkezéseinkből, akkor a végén a kpt ehetnénk, amiből a kaját vennénk magunknak.

Kerüld ami nyers tojásos, nyers húst( nem valószínű, hogy nyersen rágcsálnád a rántott húsnak valót, de a vágódeszka elmosása az most még alaposabb legyen, tatárbifit:( a félig sütött/főtt húsokat) ami piszkos, alaposan mosd meg a gyümit, a salátának valót, ha lehet inkább vedd meg a fejes salit+az alapanyagokat és te vagdosd össze, mint mondjuk a zacsiba zárt "kész" saláták, mert lehet nem elég tiszták(föld, bacik, permet anyagok), aminek csak egy nap a szavatossága, azt se edd meg, biztos ami biztos, sajnos a penészes sajtok is kiesnek.

Ha ezekre figyelsz, akkor ezen felül mindent ehetsz, amit eddig is, és kívánod is.

2009. máj. 2. 14:17
 8/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2009. máj. 2. 14:22
 9/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Jó étvágyat mindenhez,amit megkivánsz,csak ne vidd túlzásba,mert akkor kihányhatod!

Sok boldogságot,jó egészséget!:)))

2009. máj. 2. 15:41
 10/23 A kérdező kommentje:

Köszi!

Sok minden hülyeséget megkívántam:

pl uborkalé meg tejfölös sajtos chips(pedig utálom):::

2009. máj. 2. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!