Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fejfájós vagyok, de most...

Fejfájós vagyok, de most lehet, hogy összejött a babó. Árthat neki fájdalomcsillapító? Amióta fennt áll a gyanum nem merek bevenni, de elötte?

Figyelt kérdés
2009. máj. 2. 11:13
 1/6 anonim ***** válasza:

szia tesztelj és ha terhes vagy, csak olyan gyogyszert vegyél be amit lehet szedni terhesnek. nézz utána a neten hogy amit eddig szedtél abban nincs e leirva hogy terhesek nem szedhetik.

mikor tesztelsz?

32

2009. máj. 2. 11:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Még várok egy-két napot,mert általában 30 napos ciklusaim vannak,ma 34.napom van,de elöfordult már,hogy csak késett.
2009. máj. 2. 11:22
 3/6 anonim ***** válasza:

szia!

Ha terhes lennél , akkor pár dologra figyelned érdemes, Gyógyszert lehet beszedni fejfájásra, de elősorban az algopyrin ajánlott ( paracetamol alapúakat ne nagyon szedj, ha lehet!) és csak nagyon korlátozottan (1-1 szem)

Egyébként ez nem mindenkinél így van , de nálam "lekopogom" pont terhesség alatt múlt el a fejfájás; pedig előtte még a rosszullét is kerülgetett, ha rákezdett a fejfájás :(

Terhesség előtt nem igazán gond a gyógyszerszedés, mert 2 hétig (beágyazódás után) nincs még kémiai kapcsolat a mama és a baba közt. (Azért terhesség nélkül is persze óvatos az ember lánya)

36 hetes kismami

2009. máj. 2. 11:29
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsod,figyelem a jeleket van is egy-kettő más is,de nem is tudom,lehet hogy csak bedumálom.Tudod évek óta próbálkozunk és volt már rá példa.
2009. máj. 2. 11:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem a dokim azt mondta h az algopirint nem szabad az első trimeszterben. ha nem muszáj ne vegyél be semmit, ha tudsz inkább pihenj, vagy van egy nagyon jó "gyógyszer", ami igazából nem is az. Migrastick a neve, ez úgy néz ki mint egy ici pici hónaljstift(de nem az)Kimondottan fejfájásra jó, gyógyszertárban lehet csak venni. Mentolos lötty van benne és azt oda kell kenned ahol fáj a fejed és perc alatt elmúlik a fejfájás.
2009. máj. 2. 13:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én is úgy voltam, mint a 11:29-es hozzászóló. Iszonyú fejfájós voltam mindig is, de a terhességem alatt mindössze 3x fájt, akkor algopyrint vehettem be, persze az 1. trimeszterben az is kerülendő. Van egy Belladonna nevű homeopátiás bogyó, az szedhető.

1 hónapos kislány anyukája

2009. máj. 2. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!