Fejfájós vagyok, de most lehet, hogy összejött a babó. Árthat neki fájdalomcsillapító? Amióta fennt áll a gyanum nem merek bevenni, de elötte?
szia tesztelj és ha terhes vagy, csak olyan gyogyszert vegyél be amit lehet szedni terhesnek. nézz utána a neten hogy amit eddig szedtél abban nincs e leirva hogy terhesek nem szedhetik.
mikor tesztelsz?
32
szia!
Ha terhes lennél , akkor pár dologra figyelned érdemes, Gyógyszert lehet beszedni fejfájásra, de elősorban az algopyrin ajánlott ( paracetamol alapúakat ne nagyon szedj, ha lehet!) és csak nagyon korlátozottan (1-1 szem)
Egyébként ez nem mindenkinél így van , de nálam "lekopogom" pont terhesség alatt múlt el a fejfájás; pedig előtte még a rosszullét is kerülgetett, ha rákezdett a fejfájás :(
Terhesség előtt nem igazán gond a gyógyszerszedés, mert 2 hétig (beágyazódás után) nincs még kémiai kapcsolat a mama és a baba közt. (Azért terhesség nélkül is persze óvatos az ember lánya)
36 hetes kismami
Szia! Én is úgy voltam, mint a 11:29-es hozzászóló. Iszonyú fejfájós voltam mindig is, de a terhességem alatt mindössze 3x fájt, akkor algopyrint vehettem be, persze az 1. trimeszterben az is kerülendő. Van egy Belladonna nevű homeopátiás bogyó, az szedhető.
1 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!