Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyik anyuka azt mondja nem...

Egyik anyuka azt mondja nem szabad csipöset enni, a masik azt hogy igen, mi az igazsag? En eszem a csipöset 17 hetesen

Figyelt kérdés
2009. máj. 2. 07:10
 1/6 anonim ***** válasza:

én még csak 7 hetes vagyok, de állandóan csípőset kívánok. Most még nem érzi a babám, neked már kerül a magzatvízbe belőle. De nem lesz gond, mert akkor indiában és kínában is letiltanák a kismamikat a kajákról :)

Egyél nyugodtan.

Jó babavárást! :)

2009. máj. 2. 07:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Én Indiában vagyok, terhes, és itt sem ajánlja a doki, hogy a terhesség alatt csípőset egyek. Chilly nélkül is lehet indiait főzni :) Én is úgy csinálom.

Amúgy ha az elején eszel is, később magadtól fogod abbahagyni, nekem kb 20-22 hetesen kezdődött ez az erős gyomorégés, ami csípős kaja nélkül is rettenetesen kellemetlen.

2009. máj. 2. 07:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ehetsz csípőset csak módjával,pláne ha kívánod is.
2009. máj. 2. 08:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha kívánod, egyél, csak ne extrém csípőset!
2009. máj. 2. 08:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia,

Ha kívánod, jól esik, és csak olyan csípőset eszel, amit bírsz, akkor nincs gond.

Én a csípős káposzta salátáért voltam megkergülve egy ideig.

2009. máj. 2. 13:35
 6/6 anonim válasza:
Én az előző és a mostani terhességemnél ettem és eszem a csípős ételeket, természetesen módjával.Hasonlíthatóm a kávéhoz az alkoholhoz, aminél szintén mértéket kell tudni tartani.
2009. máj. 12. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!