Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj ha 16 hetesen nem hiztam...

Baj ha 16 hetesen nem hiztam csak 1 kg-ot vagy annyit sem?

Figyelt kérdés
a pocim mar nöl
2009. máj. 1. 08:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Semmi baj. én pl. a rosszullétek miatt az elején 2kg fogytam is , de aztán "hamarosan" bepótoltam...:) Az a lényeg , hogy edd, ami jól esik! :) "Igazi" hízás csak később várható , úgy 1-2 hónap múlva. (de ez alkatfüggő is egyébként)

36 hetes kismami

2009. máj. 1. 08:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!a 16.hétig én sem híztam igaz nem voltam kívános,napi 10 órát dolgoztam és küzdöttem a hányingerrel.

Változó,hogy ki mennyit hízik,de a védőnő úgyis ellenőrzi majd.Ahogy a baba növekszik a Te súlyod is változni fog.

Az én lányom két hete született,átlagban 1-1,5 kg jött fel rám,a kórházból 7-8 kg plusszal jöttem ki.

2009. máj. 1. 08:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia. 16.hétig rajtam is csak +1.5 kiló volt Most 1 héttel később +3.5 kiló, pedig nem ettem szinte semmit és odafigyelek. Nem nasizok stb. De nem foglalkozom vele, mert a baba a lényeg. Persze nem akarok 20 kiló fölösleget, de ha a sztárokat sem izgatta a 30kg felesleg, akkor ez a pár kiló engem sem fog. Utána meg úgyis le tudom adni, a sógorom személyedző, majd segít. :)

Örülj neki hogy eddig csak ennyi jött föl, és azért vigyázz a továbbiakban is. Ja, és a pocim nekem is nagyon nő és az a pár kiló szerintem inkább hasra és cicire jött, mert tegnap mondták anyukámék hogy milyen jót tartom magam. :)

Boldog babavárást!

2009. máj. 1. 09:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Én a 20. hétig sem híztam, azóta nem tudom, mert nem méreckedtem. Pedig eszem mindent!
2009. máj. 1. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!