Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kaps3 babakocsija van valakine...

Kaps3 babakocsija van valakinek? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 30. 20:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia! Nekünk ilyen babakocsink van. Én nagyon megvagyok vele elégedve. Minden irányból tolható, szellőztető van a kupolán. Téliesíthető a mózeskosárral. A tolókart több pozícióba, méretbe lehet állítani.A háttámla 5 pozícióban dönthető, 5 pontos biztonsági öv van benne, ami párnázott a vállnál, hogy ne nyomja a kicsi vállát. Nagy zsebek vannak rajta, ahová befér a sok rágóka, cumisüveg. Alól nagy kosara van, egyedül is tudok vásárolni. Mi kaptunk hozzá pelenkázótáskát és esővédőt is. Én nagyon szeretem.

Ja igen, és a kerekek szempontjából sem mindegy...

Még annyit hozzá, hogy az árat nagyon megkell nézni, én itt "vidéki város" kinéztem ezt a kocsit, első látásra beleszerettem. Viszont az interneten vettem meg egy másik város bababoltjából, futárszolgálat hozta el másnap, 2 év garancia van rá, és majdnem 15 ezer forinttal volt kevesebb, mintha itt vettem volna meg helyben.

2009. ápr. 30. 20:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Megkérdezhetem interneten mennyiért és hol sikerült beszerezned? Én itt Kecskeméten 50.000-ért láttam. Mi is beleszerettünk, csak mindenki a Pierre Carden-ra esküszik, nem tudom az egyik mivel tud többet, mint a másik.
2009. máj. 1. 11:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia! Megkeresem neked, hogy mi hol vettük az ára úgy emlékszem 38-40 ezer körül volt.

Szerintem csak a márkajelzés különbözik, és az ára.

Ha megkerestem a számlát, akkor írok neked még...

2009. máj. 2. 08:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi, várom. Én egyáltalán nem találom a neten.
2009. máj. 3. 14:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia! Bocsi, de csak most volt időm, pici lányom fogzik és zombi vagyok....

A vaterán keresztül vettem meg, tikotiko2 a felhasználóneve az eladónak. Nyíregyházán van neki a bababoltja. Gyorsan most megnéztem neked a Kaps3 babakocsi Thomas Xtrem néven fut már nála 36000 ft, gyönyörű színekben...van egy másik fajta, ami szerintem tök ugyanaz KUNERT néven 35000 ft-ért az is több színben. A szállítási díj 1200 Ft. Megbízható nagyon, gyors és korrekt 1265 pozitív eladása van neki. én tőle fogok esernyőkocsit venni majd. Írj ha még valamiben segíthetek, igyekszem válaszolni.

2009. máj. 6. 12:54
 6/7 A kérdező kommentje:

Aha, tehát más néven fut, de tényleg teljesen ugyanaz biztosan?

Köszi!

2009. máj. 7. 16:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia! Igen biztos, hogy ugyanaz. De ha felmész a vaterára megtudod nézni, meg a színeket is. Ami nekem van az narancs-szürke, de most is nagyon klassz színekben van. Lehet, hogy nem tudnék választani.....

Ha nem sikerül megnézned a vaterán, akkor próbálok neked képet feltölteni!

2009. máj. 7. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!