Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki június végére van kiírva,...

Aki június végére van kiírva, hogy érzi magát? Nekem ma elég sokszor fájdogált a hasam alja, mintha meg akarna jönni. Ez normális 31 hetes korban?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 30. 17:34
 1/5 Adri baba ***** válasza:

SZia én Júni17re vagyok kiírva nekem erős fájdalmaim voltak ma.Valószínű a Jósló fájások.De elmúlt!Pihenj sokat!

33heteske

2009. ápr. 30. 17:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia, akkor nincs gond csak jósló fájások, de nem korai az még? Próbálok pihenni amennyit tudok 22 hós kislányom mellett. vele nem éreztem ilyet ezért aggódom. További kellemes baba várást és könnyű szülést. Én 28-ra vagyok kiírva.
2009. ápr. 30. 17:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!En is 33 hetes vagyok es nekem is vannak mensi szeru gorcsok de par perc alatt elmulik.Ez meg nem joslo ne aggodj.Csak keszul a mehed a szulesre.A joslo az sokkal erosebb lesz.Nekem meg nincs de ne is legyen.Meg raer a torpe.:)

Boldog babavarast es konnyu szulest!:)

2009. ápr. 30. 18:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is 28-ravagyok kiírva.Nekem is vannak ilyen fájásaim.A védőnőm szerint ezek jóslok, bár korán jöttek.A dokim is felhívtam a magneb6-ot 3*2 vel szedem,pihenek és mégis előfordul, így már attól félek hogy be kell feküdnöm.A dokim is ezt mondta.Pihenj sokat.

Ha van magándokid mond el neki is.

2009. ápr. 30. 18:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és a nyugtatást. Utolsó válaszoló: felhívom akkor a dokimat és rákérdezek, remélem nincs gond, még korai lenne, hogy jöjjön a kismanó!!! jó babavárást, könnyű szülést mindenkinek!
2009. ápr. 30. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!