Megint tehes vagyok? Fél éves mult a kisbabám. Bövebben lent.
Figyelt kérdés
7 hónapos a kislányom és már nem szoptatom mert csak 5 hónapig volt tejem, már kétszer meg is jött, most meg késik már 32 ik napnál tartok, pedig 28 napra megszokott jönni, tiszta ideg lettem, mert védekezünk óvszerrel, és egyszer sem tapasztaltunk semmi hibát, és mindig védekezünk, nem igazán szeretnénk még most ujjabb babát. létezik hogy esetleg mégsem terhesség lenne? majd veszek tesztet de csak jövöhéten mert most ugysem mutat még semmit. remélem akkor sem fog. jár hasonlóan valaki, és nem jött meg és mégsem volt terhes?2011. okt. 12. 13:16
11/11 A kérdező kommentje:
sziasztok, most estére megjött, ugytűnik csak késett 8 napot, örülök neki. korai lett volna a baba. igazatok volt.ebben reménykedtem amit irtatok. köszönöm
2011. okt. 14. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!