Hány mm t mérhet el a doki, 8-9 hetes terhességnél? Ha elméri akkor kisebbnek vagy inkább nagyobbnak méri?
Figyelt kérdés
2008. márc. 15. 08:59
1/5 anonim válasza:
Nekem 8 hetesen a CRL 18 mm volt.
Ebben az időben tudják a legpontosabban megbecsülni a terhesség korát,bár neked kell a legbiztosabban tudni.
Szerintem max pár napot tévedhetnek,ami igazán nem jelentős.
2/5 anonim válasza:
Nem hinném hogy elmérik.Valami nem stimmel?
4/5 anonim válasza:
8mm=7.hét 1 nap
Nem nagyon szokták elmérni,de tudni kell,hogy a babák növekedése nem mindig lineáris,hanem sokkal inkább ciklikus.Az én kis békám a 7. és a 9.héten akkora volt,mint amekkora a nagy átlag.A 13.on egy héttel kisebb,a 16.on akkora amekkorának lennie kell a 20.on egy héttel kisebb,a 30.on meg majdnem 31 hetesnek feleltek meg a méretei.Jól látszik,hogy a naptári hét körül ingadozik a kis béka mérete.Amúgy az elején azért könnyebb vizsgálni,mert nem mozog el annyira,később nagy csatákat lehet vívni egy jó értékért:)
5/5 anonim válasza:
Szia! Nekem 9 hetesen + 3 naposan 21 mm volt a babóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!