Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Árthatok a babának? A védőnő...

Árthatok a babának? A védőnő azt mondta ne éljünk házas életet, nehogy baj legyen belőle.

Figyelt kérdés
20 hetesvagyok,a 15. héten volt egy kis enyhe vérzésem és azóta veszélyeztetett terhes vagyok.A védő nő azt mondta ne éljünk házas életet, nehogy baj legyen belőle.( a vérzés után amúgy sem éltünk volna még akkor sem ha nem mondják).Viszont azért az embert néha néha elkapja a hév és elő fordul orális sex.Árthat a babának az orgazmus?Nagyon rettegek utána nehogy valami baja legyen.
2009. ápr. 30. 11:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ha tiltanak akkor az orgazmustol is tiltanak a babáának nem ártassz csak gondolom nem véleetlen mondták hogy ne a méh összehuzodásátol védenek a tiltással
2009. ápr. 30. 11:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nem egy kellemes dolog, tudom, de szerintem is kerüld az orgazmust:(
2009. ápr. 30. 11:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a nőgyógyászoddal beszéld meg inkább, mert a védőnő - bár jót akar, de - "látatlanban", vizsgálat nélkül nem tudja pontosan megmondani, mit szabad és mit nem
2009. ápr. 30. 12:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
szia! Nekem hála az égnek csak az első harmadban volt, de nekünk is tilos volt, mert az orgazmustól bevéreztem. Vigyázzatok vele.
2009. ápr. 30. 12:02
 5/6 anonim ***** válasza:

igazából az orgazmus, ha veszélyeztetett terhes vagy, az első és az utolsó harmadban "tiltott". az elején azért, mert a vetélés veszélye nagyobb, az utolsó néhány hétben pedig a méhösszehúzódások megindíthatják a szülést is akár. ezért nem ajánlják. ugyanez a helyzet a forró fürdőzéssel is.

A másik, amiért nem ajánlják ezeket a dolgokat, a pulzusszám jelentős növekedése. a babád szívverése kétszer, sőt majdnem háromszor olyan szapora nyugalmi állapotban, mint a tied. amikor a tied emelkedik, az övé is. Gondolj bele, ha te belefekszel a forró kádba, vagy szeretkezel, mennyivel ver gyorsabban a szíved? hát akkor az ő kis szíve hogy dolgozik!

Nem ér meg annyit az a kis szex szerintem:-) hidd el, szülés után még néhány hónapig nem ezzel fogsz foglalkozni, de utána majd lesz időtök mindent pótolni:-) kitartás! ja és azért a férjedre nem vonatkozik a tiltás, vele néha érdemes foglalkozni:-))

2009. ápr. 30. 12:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A férjem nincs elhanyagolva:)))
2009. ápr. 30. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!