24 hetes terhes vagyok, és egyre gyakrabban érzem úgy, hogy a szemérem csontom ki akar szakadni, mintha belülről "törné" ki valami. Lehet-e enyhíteni ezt a fájdalmat, mert néha elég erős?
Figyelt kérdés
Az első terhességemnél ilyet nem éreztem. A combom belső részére is kisugárzik a fájdalom. A védőnő és az orvos se mondott rá semmit.2008. márc. 14. 19:42
1/5 anonim válasza:
Szia!Nekem is volt hasonló problémám,és sajnos ez a terhesség velejárója.Én kicsit tornáztam hogy jobb legyen,de még most sem tudom hogy attól enyhült e ,de jobb lett.Ez azért van mert nő a babát és a tested próbál hozzáigazodi.Ezután jön majd csak a csípő fájdalom és a szétrúgott borda. :) Kitartás ,megéri ! Üdv babi
2/5 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen,én rászóltam a picire,hogy azzal még várjon szülésig,akkor majd feszegetheti,és odébb ment.Azóta még vagy kétszer megpróbálkozott vele,de amikor szóltam abbahagyta.gondolom érzi,hogy fáj nekem,vagy nem tudom,hogy miért hatott rá.Aztán lehet talált magának más,kényelmes pozíciót.
3/5 anonim válasza:
A méhszalagok nyúlnak, a medence folyamatosan tágul, a baba is fészkelődik, ezek mind okozzák,sajnos ezzel jár.
Boldog babavárást!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Csak azért volt ijesztő, mert néhány hete vérezni kezdtem, és azóta veszélyeztetett vagyok. Viszont a pihenés nem megy, mert a kisfiam 16 hónapos örökmozgó. Kicsit megnyugtattatok.
2008. márc. 15. 07:35
5/5 anonim válasza:
szia! nem tudom azonos érzésről beszélünk-e, de nekem is volt olyan, mintha ki akarna bújni, én is megijedtem és persze egyből dokihoz rohantam vele. megnézett, azt mondta lefelé van már a babó és a fejét érzem időnként ennyire, ugyanis a lábaival elrugaszkodik a méh tetejétől és nekiütközik a méh alsó felének, ezért olyan érzés, mintha ki akarna jönni. azt mondta ez normális, játszik bent ilyenkor, meg bukfencezget , ne aggódjak :).
remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!