Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetesen egyáltalán nem...

16 hetesen egyáltalán nem híztam, sőt lement 1-2 kg! Baj lehet?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy már hetek óta nincs hányingerem, legalábbis nem olyan erős, mint előtte. A 12 hetes uh-n minden rendben volt, pár napja már érzem is a magzatmozgást, eszem normálisan, mégis fogytam :(

Kicsit aggódom, mert csak két hét múlva kell menni uh-ra és félek, hogy valami nem ok.

2009. ápr. 29. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:
minden oké nem kell agodni jönnek a kilok is majd szep lassan.
2009. ápr. 29. 20:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Jaj addig örülj!! Nekem sem jött fel semmi 14 hétig sőt 1kg lement! Azóta 8-9 kg jött fel :((. 24 hetes vagyok!
2009. ápr. 29. 21:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, nincs semmi gond, lassan megindulnak a kilók! Én 25 hétig csak 1 kg-t fogytam, aztán megindult. 14-nél állt meg, de 12 mínusszal jöttem haza a kórházból!
2009. ápr. 29. 21:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Bocsi, 1 kg-t híztam, nem fogytam....
2009. ápr. 29. 21:05
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Megnyugtattatok! :) A hízástól nem félek, csak minden ok legyen! :)

Minden jót Nektek!

2009. ápr. 29. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!