Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Iszonyatosan fáj a hátam, a...

Iszonyatosan fáj a hátam, a derekam, a csípőm, medencém. Mit tudok vele kezdeni? Már nagyon nem bírom. :S 34+5 hetes vagyok

Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 18:41
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Ne haragudj, de akkor a szülést hogy fogod bírni?
2009. ápr. 29. 19:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ez az édes teher sajna ezzel jár. Nekem is fáj minden porcikám, már aludni sem tudok egy jót, de akit majd nemsokára a kezemben tarthatokaz mindennél jobb érzés lesz. Már nem sok idő van hátra. Kitartás.

30h km

2009. ápr. 29. 19:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én fél szinte az elejétől fogva ezekkel a tünetekkel kinlódtam. Menni is alig tudtam néha, főleg egy kis mozgás, pl. porszivózás után. Az ágyban megfordulni alig tudtam, az oldalamon egy óránál tovább nem tudtam feküdni, annyira fájtak a forgóim. Sajnos nem lehet vele mit csinálni, tűrni kell. A szülés után néhány nappal már sokkal jobb lesz. A hátfájás viszont fokozódni fog a szoptatás miatt. Kitartás mindjárt vége, hidd el megéri.

13 napos baba anyukája

2009. ápr. 29. 19:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Az elejére nem kell az a szó, hogy fél.
2009. ápr. 29. 19:36
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Első válaszoló: jogos, kicsit túldramatizáltam a dolgot, úgy értettem, h ma nem bírom már elviselni, na meg már benne van a hiszti is:) Hogy a szülést hogy fogom bírni, hát az a jövő zenéje:))

2009. ápr. 29. 19:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 36 hetes vagyok,de nekem is ezek a tüneteim,mint neked.Ehhez még társul az is,hogy éjszaka sem alszom rendesen,mert ha sokáig fekszem egyik oldalamon,akkor még jobban fáj minden.Homeos bogyók segítségével kicsit elviselhetőbb.Én Ruta Graveolenst szedek.Hát csodát nem művel,de jobb,mint amikor nem szedem.Ha tényleg úgy gondolod,hogy lelki dolog is rájátszik,ajánlom a Sedatif PC-t.

Kitartás,nemsokára a kezedben tarthatod a picidet,ami elfeledteti veled az összes kínlódást.

Könnyű szülést!

2009. ápr. 29. 20:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Próbálj meg alváshoz párnát használni a lábad és a hasad kitámasztásához. Szopipárna nélkül én már talán nem is tudnék létezni :)

A medencecsontok fájására sajna marad a pingvin mozgás, és a pihenés, de ha naponta sétálsz akkor eleinte nagyon rossz, aztán múlik egy kicsit.

2009. ápr. 30. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!