Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok, benzink...

7 hetes terhes vagyok, benzinkúton dolgozom.. Most mit csináljak? Mi lenne a legjobb?

Figyelt kérdés

A doki egyből ki akart szedni onnan,mikor mondtam neki,de mivel megígértem,hogy semmilyen veszélyes anyaghoz nem lesz közöm,azt mondta,dolgzhatok,amíg jól érzem magam.

Nos,enyhén megvisel a hajnali kelés,és hogy nem akkor pihenek amikor szeretnék,a stresszről nem is beszélve!Árthatok ezzel a babámnak?

2009. ápr. 29. 17:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze,hogy árthatsz!
2009. ápr. 29. 17:58
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Ha mindenképp dolgozni akarsz, vedd félvállról a dolgokat. Úgy értem ne stresszelj, gondold azt, hogy te bármikor eljöhetsz táppénzre és ráadásul utána is egy ideig itthon leszel a picivel. Szóval, ne hagyd, hogy bármi felhúzzon. A hajnali keléssel, ha eddig nem volt problémád már csak 5 hetet kell kibírnod, mert utána általában múlni szokott a fáradékonyság.

De azt hozzá kell tennem, hogy én 8 hetes koromig dolgoztam egészségügyben és nagyon élveztem azt az időszakot, amíg itthon voltam. Ígyis kellett egy csomó helyre mászkálni, háztartást vezetni. Nekem az pont elég volt.

Amúgy nem zavar a benzinszag?

2009. ápr. 29. 18:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
szia! Én boltban dolgoztam, a terhességem 17hetéig. Én is próbáltam nem stresszelni magam, de a fönökasszony még igy terhesen is basztatott. Ha reggeles voltam, akkor az öt órási vonattal már mentem, fél 6-ra, és délután végeztem 4-kor! Ja meg egyfolytában pénztárban voltam, és le sem ülhettem. Szerencsére nem ártottam vele, de tudom milyen fárasztó! Jó egészséget nektek! 38hetes km
2009. ápr. 29. 18:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy erzed magad,bar en ahogy megtudtam rogton eljottem tappenzre,igaz mar volt 2 vetelesem es nem akorok megint igy jarni,de te tudod,hogy mit akarsz!
2009. ápr. 29. 18:21
 5/7 A kérdező kommentje:

Közelében sem vagyok üzemanyagnak,szerencsére!

Még nem tudják a főnökömék,de azt hiszem kb 100%,hogy meg fognak válni tőlem...Jobb lenne,ha megelőzve,hogy kirúgjanak,elmennék táppénzre?

2009. ápr. 29. 18:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsédre nem rúghatnak ki mivel kismama vagy és védettséget évezel ez által,fogadj csak szót az orvosnak és menj el táppénzre szerintem nagyon fogod élvezni hogy otthon lehetsz ,én is itthon vagyok és nagyon jó kicsit lassan telik az idő de feltalálom magam!BOLDOG BABAVÁRÁST!
2009. ápr. 29. 18:41
 7/7 A kérdező kommentje:

Jelentem,mától táppénzen vagyok

Köszi a válaszokat :)

2009. máj. 12. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!