7 hetes terhes vagyok, benzinkúton dolgozom.. Most mit csináljak? Mi lenne a legjobb?
A doki egyből ki akart szedni onnan,mikor mondtam neki,de mivel megígértem,hogy semmilyen veszélyes anyaghoz nem lesz közöm,azt mondta,dolgzhatok,amíg jól érzem magam.
Nos,enyhén megvisel a hajnali kelés,és hogy nem akkor pihenek amikor szeretnék,a stresszről nem is beszélve!Árthatok ezzel a babámnak?
Ha mindenképp dolgozni akarsz, vedd félvállról a dolgokat. Úgy értem ne stresszelj, gondold azt, hogy te bármikor eljöhetsz táppénzre és ráadásul utána is egy ideig itthon leszel a picivel. Szóval, ne hagyd, hogy bármi felhúzzon. A hajnali keléssel, ha eddig nem volt problémád már csak 5 hetet kell kibírnod, mert utána általában múlni szokott a fáradékonyság.
De azt hozzá kell tennem, hogy én 8 hetes koromig dolgoztam egészségügyben és nagyon élveztem azt az időszakot, amíg itthon voltam. Ígyis kellett egy csomó helyre mászkálni, háztartást vezetni. Nekem az pont elég volt.
Amúgy nem zavar a benzinszag?
Közelében sem vagyok üzemanyagnak,szerencsére!
Még nem tudják a főnökömék,de azt hiszem kb 100%,hogy meg fognak válni tőlem...Jobb lenne,ha megelőzve,hogy kirúgjanak,elmennék táppénzre?
Jelentem,mától táppénzen vagyok
Köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!