Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz, hogy a poci alakjából...

Igaz, hogy a poci alakjából (gömbölyű, vagy hegyes) meg lehet állapítani a baba nemét?

Figyelt kérdés
25 hetes kismama vagyok a doki 14 hetesen kisfiúnak látta a kis drágámat, 18 hetesen kislánynak, 22 hetesen kislánynak és majd a jövőhéten megyünk ismét Uh-ra, ha megkérdezik ismerősök mi lesz kisfiú vagy kislány a férjem és én büszkén mondjuk, hogy kislány erre a válszuk:" pedig olyan hegyes a hasad szerintem kisfiú"
2009. ápr. 29. 16:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a lányommal hegyes volt a hasam, mindenki azt mondta fiú lesz. Sajnos akkor nem tudtuk a nemét, csak nekem volt megérzésem, hogy lány. Nekem lett igazam:)

A fiamnál tudtuk a nemét, viszont olyan kerek hasam volt.

Szóval semmi köze a has formájának a baba neméhez.

2009. ápr. 29. 16:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, akkor a te eseted 100%-ban megcáfolja ez a megállapítást, hát kíváncsi vagyok de még egy hetet izgulunk míg ismét meglessük a kis drágánkat, remélem megmutatja magát:)
2009. ápr. 29. 16:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon nagyon hegyes hasam volt. Mindenki azt mondta, hogy fiú lesz. Ezen kívül az összes létező babona és terhestünet és kínai jóslás stb szerint is fiam van.

Az ultrahangokon mindig eldugta magát.

A szülőszobán derült ki, hogy lány :)

Én tudtam, hogy lány lesz, mert többször is azt álmodtam, meg azt éreztem.

2009. ápr. 29. 17:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fiús hasam van,és valóban az! :)
2009. ápr. 29. 17:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is hegyes hasam volt, és minden népi babona szerint, meg mindenki szerint kisfiunak kellett volna születnie, de már az első alkalommal megmutatta magát az uh-on és gyönyörű kislány lett a kisfiu. :))
2009. ápr. 29. 18:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem hegyes hasam van,és kislányom lesz. :)
2009. ápr. 29. 21:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

A sógornőm és köztem 2hét a különbség az Ő javára.

Neki hegyes a pocija és lánya lesz,nekem kerek,széles és fiam.Ennyit erről,hogy mennyire számít a poci formája.

Sok sikert.28 hetes km

2009. ápr. 30. 08:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem sok függ a mama testalkatától is.

Szélesebb csípővel jobban elfér a baba, könnyebb helyezkedik vízszintesen is, nincs "rákényszerülve", hogy előre tolja magát. Keskenyebb csípővel pedig inkább előrefelé van helye, attól lesz hegyesebb a poci.

Amúgy nekem görögdinnyém van, széles a csípőm és lányunk lesz. :)

2009. ápr. 30. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!