Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, mikortól gyorsultak...

Kismamák, mikortól gyorsultak fel a hetek?

Figyelt kérdés
29 hetes vagyok, és 1 hét 1 pillanatnak tűnik, úgy érzem, egyre gyorsabban telik az idő:)
2009. ápr. 29. 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!En 33 hetes vagyok es nekem sem telik lassan az ido.:)

Megvan mar minden neked a picinek?Mert nekem meg nincs es mindig azon agyalok,hogy most hova menjek beszerezni es mi kell meg a kicsinek.Lehet ezert telik gyorsabban,mert ha mar meg lenne mindenem akkor lehet en is malmoznek.Bar en nagyon parazok a szulestol meg attol,hogy minden ok legyen.:)

Boldog babavarast neked es konnyu szulest!:)

2009. ápr. 29. 14:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a finisben fogjakátok ezt még másként is gondolni, mikor vizesedik a lábatok, minden mozdulat egy kinszenvedés, és egész nap csak aludnátok, az idő meg mintha ólom lábakon járna. Én legalábbis igy éreztem. Az utolsó pár hét borzasztó hosszúnak tűnt.

Azért kivánokm, hogy nektek másképp legyen és gyorsan eljöjjön a nap, mikor meglátjátok a piciteket.

2009. ápr. 29. 15:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
36 hetes múltam, és még mindig nagyon gyorsan repül az idő. Még a bútorszerelés van hátra, egyébként minden kész. Elég fájdalmas így a vége felé, de nem panaszkodom, élvezem az állapotot. Pedig tényleg nyűg már az ülés, a fekvés, fáj a séta, stb...
2009. ápr. 29. 15:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én 36 hetes vagyok és nekem az egész terhesség gyorsan elment:)! Már 9 hetesen itthon kellett maradnom táppénzen de ez az idö pillanatok alatt elment:)!

Élvezem nagyon a terhességet és imádom a kisfiam minden mozdulatát:)! Igen a vége felé már egy kicsit nehezebb de már nem sok van hátra:)!

Boldog babavárást mindenkinek és könnyü szülést:)!

2009. ápr. 29. 16:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
39+3.hétre szültem a babámat. Az utolsó 2 hét lassabban ment el, mint az előtte lévő 37 hét. Pedig nem volt semmi bajom, nem vizesedtem, tudtam aludni, utolsó pillanatig tornáztam, szóval teljesen jól voltam, csak már annyira de annyira kíváncsi voltam a babámra, hogy úgy éreztem, sose szülök már meg.
2009. ápr. 29. 16:17
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat ! A szüléstől még nem félek, majd ha ott leszek, akkor :)

Még a babának sincs meg minden, de már alakul :)

Nektek is könnyű és szép szülést kívánok !

2009. ápr. 29. 19:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Veszélyeztetett vagyok, így a 8. héttől táppénzen. Elfoglaltam magam a pihenés mellett tanulgattam stb. 20. hétig iszonyú lassú volt, utána meg már csak pillogok, hogy jé már ennyi idő van? :D Túl soknak tűnt az a 40 hét, de így a 35. héten még mindig gyorsan szállnak a napok.

Igaz már mindent beszereztünk, csak a babasarok kialakítása van vissza. Azzal még elszöszmötölök 2 hetet, aztán kórház :( bármennyire nem akarom, na onnantól lesz nagyon rossz.

2009. ápr. 30. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!