Normális ha pisiléskor fehér darabokat látok a pisimben? Amugy 5 hetes vagyok és sok fehér folyásom van.
Figyelt kérdés
De ez új. kb. 2 napja van és olyan mintha genny-darabok lennének. Bocsi hogy ilyen konkrétan írom le. Nem viszket, nem csíp.2009. ápr. 29. 14:10
1/3 anonim válasza:
Nekem is volt, de csak akkor láttam mikor mintát vettem.
Fehér csapadék, apró pehely-szerűek, voltak, az normálisnak bizonyult.....
2/3 anonim válasza:
Szia! én azért mindenképp megnézetném a dokival. Egy vizeletvizsgálat szinte pár perc jobb helyeken és jobb, ha kikezelik, ha ez vmi fertőzés, később már egyre kellemetlenebb. Remélem nincs semmi, de ezt igazából jobb, ha a doki mondja, nem? esetleg hivd fel és kérdezd meg, menj e emiatt és mikor?
3/3 anonim válasza:
Én is beparáztam, mikor az első mintát vittem a laborba, és ilyet láttam az üvegcsém alján, DE az összes eredményem jó lett, semmi csillag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!